Birajte metu, šaljite zbunjujuće signale, stvorite osećaj sigurnosti… samo su neke od tehnika uspešnog zavođenja!

Držite ih u neizvesnosti i budite neuhvatljivi!

Biti direktan kad nekog upoznate može biti potpuno delotvorno, jer tako pokazujete da ste samouvereni. To može delovati zarazno i na osobu kojoj ste prišli, ali taj pristup zapravo zavisi od tipa osobe koju želite zavesti.

1. Izaberite pravu metu

Temeljito proučite plen i izaberite najpodložniji vašem šarmu. Savršena meta je ona čije kvalitete izazivaju snažne emocije pa vam taktike zavođenja izgledaju prirodne.

2. Priđite indirektno

Ako ste prerano predirektni, riskirate metin otpor. Zavodite indirektno. Priđite preko prijatelja i pristupite prijateljski. Stvorite lažan osećaj sigurnosti i onda napadnite.

3. Zbunjujući signali

Morate ugrabiti metino zanimanje kako se ne bi preselilo na drugoga. Ljudi žele znati više o vama ako ste neuhvatljivi. Budite istovremeno hladni i nežni, lukavi i naivni.

4. Predmet požude

Kako biste još više privukli metu, morate se prikazati kao neko koga drugi žele zavesti. Mnogi će vas zbog sujete hteti preoteti drugima da bi postali samo vaši.

5. Uzburkajte ga i stvorite želju

Osoba sigurna u sebe ne može se zavesti. Podstaknite napetost i nezadovoljstvo sobom i situacijom u kojoj se nalaze. U vama će videti nekoga ko će im biti potpora.

6. Majstor insinuacije

Osećaj da je nezadovoljna i da ste potrebni meti je ključan, ali pazite da ne budete očiti. Budite sugestivni i dvosmisleni. Banalan razgovor “začinite” zavodljivim pogledima.

7. Zavucite se pod kožu

Igrajte po njihovim pravilima, uživajte u onome u čemu oni uživaju, prilagodite svoje raspoloženje njihovom. Udovoljite meti svaki njen hir. Time im nećete dati materijala da vam se odupru.

8. Mmmm… iskušenje

Budite poput zmije koja je namamila Evu.  Pronađite fantaziju koju nisu realizovali i podstaknite da je sa vama mogu ostvariti. Ključ je da budete nejasni. Podstaknite znatiželju snažniju od nervoze.

9. Držite ih u neizvesnosti

Onog trenutka kad misle da znaju šta mogu očekivati od vas, vaš uticaj nad njima je zauvek nestao. Svakako toliko uradite nešto što ne očekuju od vas i postaćete im neodoljivo nepredvidljivi. Tako ćete uvek biti jedan korak ispred i u kontroli.

10. Zbunite ih

Teško je naterati ljude da vas slušaju, ali to možete postići laskanjem. Govorite im ono što žele da čuju i šapućite im stvari koje vole. Umotajte ih u slatka obećanja i ne samo da će vas slušati nego vam neće moći odoleti.

11. Trik je u detaljima

Veliki gestovi i izlivi ljubavi prerano su previše sumnjivi da bi vas shvatili ozbiljno. Naučite im odvratiti pažnju s toga malim ritualima, suptilnim gestovima i darovima koji će im pokazati da ste mislili da njih. Hipnotizujte ih time, neće shvatiti koji je vaš konačan cilj i šta zaista radite.

12. Budite neuhvatljivi

Ne budite privezak. Ako previše vremena provodite zajedno, stvorićete zasićenje. Budite neuhvatljivi. Izmjenjujte uzbudljive, nežne i romantične trenutke kad ste zajedno pa zatim nestanite. I tako nekoliko puta. Dopustite joj da mašta o vama kao o nekom romantičnom heroju s kojim joj je život lepši i s kojim ostvaruje sve svoje fantazije.loading...