TRUDNA I POLUGOLA: Teniserka zapalila internet vrelim fotografijama (FOTO)

Slovačka teniserka Dominika Cibulkova u jednom trenutku je bila čak četvrta teniserka sveta, ali je prošle godine rešila da digne ruke od reketa i posveti se drugačijem i mirnijem životu - onom porodičnom.

instagram/domicibulkova

Ona u slobodnim danima uživa sa suprugom Mišom Navarom, inženjerom po profesiji, ali i u trudnoći, koju je obelodanila ubrzo nakon što se povukla iz tenisa – krajem 2019. godine.

Život koji tenis nosi postao mi je težak, sa svim tim putovanjima i treninzima, gde sam morala da dajem 100 posto sebe svaki dan. Postala sam umorna od toga. Na kraju, osetila sam da sam dala dovoljno i postigla stvari o kojima nisam ni sanjala – objasnila je ova 31-godišnjakinja odluku o povlačenju.

Dominika je i nakon penzionisanja nastavila da aktivno koristi društvene mreže, te da sa pratiocima deli detalje iz svog života, a neretko objavi i poneku provokativnu fotografiju.

Atraktivna plavuša se upravo jednom izazovnom fotkom pohvalila pre neki dan, kada je, iako je manje od mesec dana deli od porođaja, pozirala naga!

Bivša teniserka je za jedan modni časopis pozirala u sivom kaputu od tvida, ispod kog ne nosi baš ništa, a grudi je pokrila trakom, dok njen poveći trudnički stomak sakriva pogled na intimno područje.

Ona se za isti magazin samouvereno slikala i u potpuno providnoj haljini bez grudnjaka, a jasno se vide i njene crne gaćice.

Hrabro od jedne trudnice, zar ne? Dok su joj mnogi čestitali na smelosti i divili se njenoj lepoti, bilo je i mnogo onih koji su ovaj potez osudili… Šta vi kažete?