Trudna mama dobila gnusne uvrede: Jednim odgovorom zapušila usta svima (VIDEO)

Mama koja se na TikToku potisuje kao Mama Kler, podelila je video u kom je istakla da ima "neverovatan" život i da će uskoro postati mama četvrtog deteta.

trudnica
pixabay.com

“Zdravo! Ja sam Kler! Sina luka sam dobila kad mi je bilo 18 godina, njegov tata je nestao iz naših života. Upoznala sam svog muža kada je Luk imao 3-4 meseca i ubrzo smo se venčali. Među nama je velika razlika u godinama, pa me zato mnogi toliko mrze.”

Kler kaže da je ponovo trudna i čeka devojčicu, a njen muž ima dečaka i devojčicu iz prethodne veze, što znači da ima još dvoje dece.

– Imam 19 godina, u aprilu ću imati 20, a tada će se roditi i moja devojčica – nastavlja ona.

– Imam 19 godina, četvoro dece i muža i volim svoj život. A hejteri mi plaćaju račine – poručila je svima.

Video je pregledan više od stotina hiljada puta:

– U redu je, za 10 godina ona će pogledati oko sebe i shvatiti da je izgubila vreme, ali tada će biti kasno. Više neće biti mlada i lepa – prokomentarisala je jedna osoba. A povela se i rasprava šta je to što ljudima toliko smeta kod Kler. Pa je tako neko uočio da mora da je reč o njenim vršnjacima koji su kivni što ih devojke njihovih godina ne žele.

Raspravljalo se i o tome koliko je to muž stariji od nje, što je Kler u kasnijim objavama razjasnila – razlika uopšte nije toliko velika, svega devet godina. Upoznali su se nakon što je ona završila srednju školu i napunila 18 godina.

– Imam 19, kuću i auto u sopstvenom vlasništvu, punu porodicu. Ovo je moj uspeh – kaže ona.

@mamaclaire00 Reply to @flimango_18 welcome to my page! Stay a while ?✨ #fyp #introducingme #teenmom #pregnancy ♬ Can’t Break Me – YXNG K.A