TRUDNOĆA I HOROSKOP: Rakovi su emotivni, Device preoprezne, a evo koji znak se pretvara u SUPER MAMU

Za trudnoću se obično govori da je "blaženo stanje", ali tih devet meseci je i razdoblje koje je drugačije u životu svake žene, a na to kako će trudnoća izgledati utiče i - horoskopski znak.

pixabay

Ako ste trudnica ili mama, sestra, suprug, prijateljica itd. jedne trudnice, u nastavku pročitajte što očekivati od njih na osnovu horoskopa.

OVAN

Trudnicama rođenima u ovom znaku trudnoća neće biti razlog da odustanu od bavljenja fizičkom aktivnošću. Upravo suprotno, biće im podsticaj u donošenju odluke da ostanu aktivne, pa se nemojte iznenaditi ako se javi sa časa joge.

BIK

Ova će trudnica biti jedna od onih koje kreću s temeljnim pripremama od prvog dana trudnoće. Ipak, najbitnija će joj biti bebina ishrana, pa će se odmah baciti na proučavanje recepata za dečju hranu.

BLIZANAC

Trudnica u ovom znaku odmah će se baciti na potragu za prijateljicom trudnicom kako bi njeno dete i pre nego dođe na svet imalo prijatelje.

RAK

Ova trudnica biće jako, jako emotivna, sama će plesti odeću za svoju bebu i odmah joj kupiti prvu plišanu igračku.

LAV

One će iskoristiti svaku priliku da se pohvale svojom srećom članovima porodice i prijateljima.

DEVICA

Trudnice rođene u ovom znaku bit će oprezne svih devet meseci, odmah će proučiti zdravu prehranu i paziti na svaki detalj tako da tokom devet trudničkih mjeseci žive na najzdraviji mogući način.

VAGA

Vage vole da se njihove bebe oblače po poslednjim modnim trendovima, tako da će se trudna Vaga odmah baciti na šoping.

ŠKORPIJA

Kada su u pitanju trudnice rođene u ovom znaku, najteži teret podneće njihovi partneri, jer će one iskoristiti trudnoću kao način da dobiju baš sve što žele.

STRELAC

Trudnice rođene u ovom znaku dobiće snažnu želju da nabave psa ili mačku kako bi njihova beba bila u društvu kućnog ljubimca od prvog dana.

JARAC

Ova trudnica neće se zamarati odećom, igračkama i svim drugim “sitnicama”, nego će odmah proveriti kakvo je stanje sa školama u njenom gradu i otvoriti račun za fakultetske dane svog deteta.

VODOLIJA

Trudnice rođene u ovom znaku baciće se na proučavanje nekonvencionalnih metoda vaspitavanja deteta.

RIBA 

Smisliće dugačak popis neobičnih imena za svoju bebu, a dok biraju ime po zidovima dečje sobe iscrtavaće oblake.