TUGA U DOMU SANJE MARINKOVIĆ: Voditeljka izgubila člana porodice

Naša poznata voditeljka Sanja Marinković, danas se susrela sa velikim bolom, njen otac je umro iznenada posle kratke i teške bolesti.

printscreen/youtube.com/RTV Pink Official

On je poslednjih nekoliko nedelja bio smešten u jednoj državnoj bolnici gde su lekari davali sve od sebe da mu olakšaju poslednje dane. Sanja je sve vreme bila uz oca i pružala mu podršku.

Njena okolina je bila iznenađena ovim jer se voditeljka, kako saznajemo, trudila da u javnosti ne priča o svojim problemima, već je vredno radila i ponašala se kao da je sve okej, a u sebi je proživljavala najteže trenutke – hrabro, bez suza. Imala je veliku podršku prijatelja i kolega koji su se maksimalno trudili da olakšaju sve ono kroz šta je Sanja prolazila poslednjih nedelja.

– Moja želja je oduvek bila da kao javna ličnost ipak šaljem samo poruke optimizma, a o teškim trenucima razgovaram samo sasvojil najbližim. Imala sam veliko razumevanje i podršku svojih kolega i prijatelja jer sam snimala i radila dok sam se borila sa najtežim bolom i zahvlana sam svima koji su bili uz mene – rekla je kratko Sanja.loading...