TUŽAN, ZGROŽEN I RAZOČARAN: Naš poznati glumac podržao Milenu Radulović i otkrio još jednu ŠOKANTNU stvar (FOTO)

Glumac se oseća tužno, zgroženo i razočarano zbog koleginice!

printscreen

Sinoć je kao bomba odjeknula ispovest glumice Milene Radulović za Blic u kojoj tvrdi da ju je u njenoj 17. godini više puta silovao ugledni beogradski učitelj glume Mika Aleksić.

Mlada glumica je navela da je Mika Aleksić identičnu šemu seksualnog zlostavljanja sprovodio i s drugim devojkama, koje su ga takođe prijavile policiji.

Na ovu šokantnu informaciju reagovale su mnogobrojne Milenine kolege, kao i gumac Miodgrad Radonjić koji je bio jedan od njegovih učenika i ovom prilikom poručio je vrlo bitnu stvar.

Instagram Printscreen/radonjicmiodrag

Poštovani novinari ovim putem ću dati izjavu povodom jučerašnjih dešavanja i neću više odgovarati na pozive i poruke. Hvala na razumevanju. Ovo je pre svega veliki šok za sve nas koji smo išli u dramski studio kod Mike i koji smo bili upućeni u njegov rad. Velika hrabrost je očigledno bila poterebna da Milena od tome progovori. Ja sam u dramskom studiju bio od petnaeste do osamnaeste godine i moram priznati da nisam mogao ni da naslutim da se u kancelariji pored studija dešavaju takve grozote. Nijedan zna nije na tako nešto upućivao. Žao mi je što je ozbiljan četrdesetogodišnji pedagoški rad diskreditovan ovom pshihopatskom mračnom pozadinom. Osećam se zgroženo, tužno i razočarano. Dajem snažnu podršku Mileni, kao i svim ostalim devojkama koje su imale slična iskustva – napisao je Miodrag.