TUŽNA PRIČA POZNATE PEVAČICE: Ima bogatstvo, kozmetičku i modnu liniju, ali priznaje da JOJ OVO FALI

Nakon što je Rijana skinula Madonu s trona i tako postala najbogatija žena u muzičkoj industriji, pevačica je još jednom dokazala da je za nju samo nebo granica, a u novom intervju je potpuno iskreno razgovarala s glumicom Sarom Polson, koleginicom iz filma "Oušns ejt". Između ostalog dotakle su se i njenog rada, ali i tema poput ljubavi, braka i majčinstva.

printscreen

Iako je njen dan maksimalno ispunjen, pevačica uspeva uskladiti brojne obaveze.

Ranije bih bila u studiju, samo u studiju, tri cela meseca i onda bi album izašao. Sada je to poput ringišpila. Jedan dan se bavim modom, drugi dan donjim rubljem, treći dan kozmetikom pa dan nakon toga muzikom. Kao da imam gomilu dece i o svima treba da se brinem – izjavila je i priznala kako je upravo to razlog zašto njen novi album još uvek nije ugledao svetlo dana.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Na pitanje o ljubavi bez ustručavanja je otkrila da je zaljubljena, a nakon što ju je Polsonova pitala s kim je u vezi, nije dobila zadovoljavajući odgovor:

Guglaj – rekla je Rijanna.

Zapravo, nagađa se kako je pevačica već dve godine u vezi s biznismenom Hasanom Jamelom, ali to nikada nije potvrdila, iako su više puta uhvaćeni u razmenjivanju nežnosti.

Ipak, to nije sprečilo Saru da se dotakne i teme braka, pa je pitala Rijanu da li planira da uplovi u bračnu luku.

Samo bog to zna, ženo. Mi planiramo, a bog se smeje – odgovorila joj je ona tajanstveno.

Kada je došla tema majčinstva, Rijana je zaboravila na tajanstvenost, pa je bez ustručavanja otkrila kako “više od svega u životu želi da bude majka“.

Osim toga, mnoge je iznenadila priznavši kako javnost ne zna koliko je zapravo stidljiva i da je njeno samopouzdanje “najveća zabluda” o njoj.