TUŽNA SUDBINA: Bila je prava dama iz visokog društva, a onda su je nasilno strpali u ludnicu (FOTO)

Gulnara
screenshot/youtube

Ćerka milijardera.

 

Gulnara Karimova sada ima 44 godine i ćerka je pokojnog, bivšeg, predsednika Uzbekistana Islama Karimova. Verovalo se da će naslediti oca, međutim, njen rival ju je na silu smestio u mentalnu instituciju.

Kada je Islam Karimov preminuo od moždanog udara, očekivalo se da ga Gulnara nasledi. Međutim, sadašnji predsednik Uzbekistana, Šavkat Mirzjoev je uspeo da dokaže da je ova lepotica mentalno poremećena, iako za to nikad nije bilo nikakvih naznaka.

Ona je obrazovana na Harvardu, družila se sa svetskim zvezdama i smatrali su je jednom od napametnijih žena. Bavila se i modelingom, pevanjem, bila je prava dama iz visokog društva.

Bivši britanski ambasador Kreg Marej je Karimovu opisao kao prelepu i smrtonosnu zlu junakinju iz Džejmsa Bonda.

“Gulnara Karimova je paklena. Bogatija od Paris Hilton, ali i nesumnjivo pametnija i seksepilnija, a upoznao sam obe. Diplomirala na Harvardu, vlasnica nekoliko biznisa, nosilac crnog pojasa u borilačkim veštinama, odlično govori četiri jezika, profesionalni dizajner nakita, pesnikinja i vlasnica jednog pop-hita. Njeni mišićavi momci hodaju s poštovanjem iza nje, oborene glave. Ako pogledate pažljivo, shvatićete da nema 21, već 35 godina”, rekao je ambasador Marej.

 

Ipak, narod u Uzbekistanu je nije baš voleo. Teretili su je zbog korupcije…

Vikiliks je objavio da je Gulnara “pohlepna osoba žedna moći, koja je koristila oca da uništi poslovne uspehe raznih ljudi koji su joj se našli na putu.”

Ona i njena ćerka Iman (18) nisu viđene od 2014. godine, dok njen sin advokat živi povučeno u Velikoj Britaniji i nije mu dozovljeno da kontaktira majku u bolnici.

Karimovoj je zabranjeno da dođe na sahranu svog oca.