TVITER GORI OD KOMENTARA: Veljko I Bogdana hteli da objave “moćnu fotografiju”, a ispali SMEŠNI (FOTO)

Najnovija fotografija Veljka Ražnatovića koju je sa svojim pratiocima podelio na Instagramu, inspirisala je korisnike društvenih mreža, a posebno tviteraše, pa se tamo od juče mogu pronaći gomile reakcija koje su dobro nasmejale veliki deo domaće javnosti.

Veljko i Bogdana
Instagram.com/aceisb4ck

Najrazličitiji naslovi koje su tviteraši za ovu fotografiju davali, poput: “Hajduk Veljko i čučuk Bogdana 1810. godina – ulje na platnu”,  “Kosovka devojka”, učinili su ovaj mali familijarni skup u prirodi viralnim na internetu.

Ukoliko niste ispratili o čemu se radi – Veljko Ražnatović, sin folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, objavio je fotografiju na kojoj u šumi sedi sa bebom, dok u ruci drži pušku. Pored njega se nalazi i veliki pas, a tu je i njegova supruga Bogdana Ražnatović koja ljušti krastavac.

Tviter je imao prilično zabavne reakcije, te se našalio na račun mladog tate kik boksera, a u nastavku teksta izdvajamo komentare koji su bili najinspirativniji.

“Kosovka devojka, ulje na platnu” – glasi jedan od njih.

“Ti VS devojka oko koje ti je rekao da ne treba da brineš”  – šala nastala na račun Veljkovog ljubavnog života. Pojedini deo javnosti ubeđen je da je Veljko svojevremeno bio u nekoj vrsti emotivnog odnosa sa Lunom Đogani, pa eto odakle i ovo poređenje devojaka koje ljušte krastavce.

“Kako srpski hetero likovi zamišljaju porodicu” – glasi još jedan od komentara koji očigledno aludira na patrijarhatske norme.

Novinarka “Vremena” Jovana Gligorijević, našalila se na njihov račun napisavši da “nemaju dovoljno ćumura”.

“Jadni Veljko i Bogdana žive ispod mosta – dokaz da estrada ne zarađuje” – glasi još jedan šaljivi Tvit.

“Veljko i Željko Ražnatović krenuli da vrate svete srpske zemlje” – našalio se još jedan korisnik ove društvene mreže.loading...