TVITER SE USIJAO: Ljudima je bilo NEPRIJATNO DA GLEDAJU SLAGALICU… drugi put zaredom (FOTO+VIDEO)

Sinoćna Slagalica je bila posebno teška za gledanje zahvaljujući sjajnom Arseniju Arsiću, studentu iz Beograda.

Printscreen Rts

Drugo veče zaredom Arsenije Arsić ostavlja i protivnike i gledaoce bez teksta, i ponovo je nekima bilo gotovo neprijatno dok su gledali kako ostvaruje možda najubedljiviju pobedu u istoriji Slagalice.

Naime, ponovo je sedeo u vrućoj stolici naspram Milana Đorđevića, a mada je u prethodnoj emisiji ostvario sjajno vođstvo (imao je 221 poen, a Milan 17), gledaoci nisu baš očekivali „reprizu“.

Milanov rezultat je bio bolji nego prethodne večeri, ali ponovo je Arsenije izdominirao i nastup završio sa 412 poena, što je impresioniralo i voditeljku.

„Od kako ste ušli u ovaj studio samo su se nizale pobede“, konstatovala je Milica Gacin i poželela mu mnogo uspeha u polufinalu u kojem ćemo ga gledati za nekoliko dana.

A gledaoci?

Još tokom prvih igara su shvatili da nema svrhe navijati za bilo kog takmičara jer je izvesno ko će biti pobednik. Uobičajenu napetost takmičenja je, kako se čini, smenio osećaj neprijatnosti pred toliko nejednakim snagama, a ni pogađanje rešenja više nije bilo tako zabavno jer – Arsa sve zna.

„Svi smo u odeljenju imali nekog Arsenija, kao što je ovaj iz Slagalice, zbog koga niste mogli da se igrate. Jer su vam uvek govorili: Vidi, kako Arsa može“, jedan je od brojnih komentara na Tviteru koji su rezimirali utiske posle sinoćne Slagalice.

Pa, pogledajte kako Arsa može: