U NEDELJU vas očekuje NAJBURNIJI PERIOD do sada, ali spremite se i na nešto LEPO

Horoskop
Pixabay.com

Saturn i Jupiter su trenutno retrogradni, a Mars se nalazi u retrogradnoj senci i vratiće se u Strelca 17. aprila. Nakon ovoga očekuje nas neverovatno buran period koji će se igrati našim emocijama, ali i pružiti snagu da izađemo na kraj sa svim životnim neodlučnostima.

 

Prva četvrtina Meseca u Raku započinje 14. aprila. To nas može navesti da se ponovo sretnemo sa energijom koju je Erin donela 12. aprila. Erin je patuljasta planeta nazvana po grčkoj boginji nesloge koja vlada Vodolijom – znakom suprotnosti i neodlučnosti.

Pitaćemo se da li smo isuviše agresivni ili siloviti u svakodnevnim odnosima sa ljudima, ili je situacija potpuno suprotna. Možda ćemo se osećati obesnaženo, besmisleno i beznačajno. Bez obzira na to koja osećanja su dominantna, ona će biti pojačana kako bismo dobili priliku da se fokusiramo na njih, racionalizujemo ih i vratimo emotivni balans.

Veliki zemljani trigon dolazi nam od 14. do 17. aprila i očekuju nas Merkur u Biku, Jupiter u Devici i Pluton u Jarcu. Tokom ovog perioda bićemo veoma prizemni i povezani sa planetom Zemljom. Naša intuicija će biti povišena, kreativni poslovi će nam ići bez ikakve muke i napokon ćemo prepoznati našu jedinstvenu briljantnost zahvaljujući tome što će u prvom planu biti naši umetnički darovi, veštine i talenat.

Polako ćemo početi da vidimo “širu sliku” jer će sve na šta se budemo fokusirali biti otkrivano sa lakoćom. Ovo je savršen period za planiranje i sprovođenje tih planova u delo, posebno ako su u pitanju stvari za koje ranije nismo imali dovoljno samopouzdanja.