USRED EMISIJE: Voditelj brutalno IZVREĐAO gosta, a razlog će ODUŠEVITI ŽENE (VIDEO)

emisija
Print screen/You Tube

Nije trebalo to da kaže... ili jeste?

 

Britanski voditelj Jutarnjeg programa Pirs Morgan je žestoko “opleo” po gostu emisije Ričardu La Ruini koji sebe naziva guruom za zabavljanje.

Razlog zbog koje je on probudio bez u svom domaćinu je taj što je negativno komentarisao žene iz Velike Britanije i istakao da su svuda u svetu žene mnogo lepše i sofisticiranije.

Britanke ne brinu o sebi. Druge žene su mnogo lepše, elegantnije, ženstvenije, inteligentnije. Pobedile su Britanke u svakom polju – započeo je Ričard, a voditeljka Suzan ga je onda prozvala da možda tako razmišlja jer je ogorčen što su ga “domaće” žene odbijale…

Bio sam vrlo uspešan u Engleskoj, ali sam primetio da svaki put kada vidim prelepu ženu i priđem da joj se obratim, ona je iz Švedske ili Rusije. Eto, na primer, žene u Rusiji su mnogo lepše. Otišao sam tamo i našao ceo paket – izgled, sve – istakao je on.

Morganu su već sevale “varnice” iz očiju kada mu je iznenadno rekao: “Ti si se*onja, zar ne? Nemaš ni trunku poštovanja prema ženama. Kada se nađeš pred pametnom, inteligentnom, prelepom ženom, ti ne možeš to da podneseš. Mislim da si dobro odabrao da se preseliš u Rusiju jer su male šanse da ćeš ponovo imati seks u ovoj zemlji“, zaključio je voditelj.

Pogledajte kako je taj okršaj izgledao.