U SUBOTU NEMA “24 MINUTA”! Zoran Kesić okačio OBAVEŠTENJE i objasnio ZAŠTO (FOTO)

Nova epizoda emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem”, koja je trebalo da se emituje u subotu, otkazana je zbog bolesti voditelja.

Zoran Kesić
Printscreen/Youtube

Kesić se oglasio obaveštenjem koje prenosimo u celosti:

“Zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu – keks. Ja sada imam samo jednu želju – keks. Obaveštavam domaću javnost, naše gledaoce u regionu, kao i one u rasejanju da sledeća epizoda naše emisije neće biti snimljena zbog bolesti glumca (voditelja, mene). Nije korona, a ovo je ujedno i upozorenje svima da osim korone ima još bolesti koje ne smemo zanemariti. Obična dosadna, a nezalečena prehlada, udarila mi je na uvo, izazvala upalu vestibularnog nerva i dovela do poremećaja centra za ravnotežu. Takoreći, vrti mi se, a nisam ništa popio. U terminu naše emisije u 21h navijajmo za Piksija i naše protiv Portugala, a ja ću se potruditi da što pre ozdravim. Primam samo pozitivne misli, pomorandže i keks”, poručio je voditelj.

Zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu – keks.
Ja sada imam samo jednu želju – keks.
Obaveštavam domaću…

Posted by Zoran Kesić on Четвртак, 25. март 2021.

Naime, gledaoci Nova S televizije u subotu od 20.45 sati mogu da gledaju utakmicu koju naša reprezentacija igra protiv Portugala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru.