U VENECIJI PRAVA FEŠTA: Udaje se NAŠA ANČI, a evo ko će pevati pesmu za prvi ples

Ana Ivanović
Promo

U Veneciji se sprema prava fešta, jer je u toku svadba Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera.

 

Srpska teniserka i nemački fudbaler viđeni su kako se voze brodićem po Veneciji dok gosti na njihovo venčanje polako pristižu, prenosi “Daily Mail”.

Nemački mediji prenose da navodno Aninim i Švajnijevim gostima nije rečeno gde će biti venčanje, već da su ih samo zamolili da dođu na aerodrom u ponedeljak i da se spreme za iznenađenje!

Iako je lista gostiju strogo čuvana tajna, “šuška” se da će uključiti Ulija Honesa, predsednika Bajerna Minhena, nemačkog trenera Joakima Loua, Bastijanovog kolegu iz tima Tomasa Mulera, kao i teniserku Anželik Kerber i tenisera Endija Mareja.

Iako strani mediji pišu da se ne zna gde će venčanje biti održano, “Kurir” prenosi da je u pitanju hotel “Aman”, gde su se venčali Džordž Kluni i Amal Alamudin.

– Ana i Švajni na sve načine pokušavaju da izbegnu paparace, zato je njihovo venčanje tako tajnovito. Za svadbu u čiju organizaciju je bilo uključeno čak 300 ljudi, sve je spremno. Juče su u hotel dopremili muzičke instrumente i ozvučenje. Za večeras je planirana žurka, na kojoj nije obavezan dres-kod. Sutra je svadba, na koju će gosti imati obavezu da dođu u svečanim toaletama – rekao je izvor za “Kurir”.

S druge strane, italijanski mediji navode da je svadba ipak danas, pa nam samo preostaje da vidimo kada će ovi uspešni sportisti stati na “ludi kamen”.

“Alo” prenosi da će, između ostalog, na venčanju pevati Nina Badrić i to baš pesmu za prvi ples.

– Za razliku od Ane, Bastijan se nije mnogo bavio organizacijom venčanja, već je sve prepustio njoj. Ona mu je saopštila da želi da im prvi ples otpeva njena omiljena pevačica, što je Švajni bez pogovora prihvatio. Nina bi, takođe, trebalo da stigne u Veneciju večeras – otkrio je izvor za ovaj list.loading...