UBIJAŠ ŽENAMA POUZDANJE: Kim Kardašijan na udaru kritika zbog novog kozmetičkog proizvoda (FOTO)

Novi proizvod Kim Kardašijan je izazvao negativne reakcije poznate glumice, koja smatra da on negativno utiče na samopouzdanje žena.

instagram/jameelajamilofficial

Džamela Džamil burno je reagovala na novi proizvod Kim Kardašijan, rekavši da odbija da ožiljke i strije smatra svojim neprijateljima.

Kim Kardašijan je objavila video-snimak svog novog pudera, kojim se prekriva celo telo, od glave do pete. Glumica je na svom nalogu na Tviteru podelila sa svojim pratiocima niz objava o ožiljcima koji se dobijaju na razne načine u cilju da pokaže da nije u pitanju nešto čega se treba stideti.

Gospode, koliko samo posla da se to sve skine pre spavanja, da se ne bi uništila posteljina. Radije ću se pomiriti sa svojim mnogobrojnim strijama i ekcemom. Samo skidanje maskare me dovoljno smara. Zato uštedite novac i opustite se – napisala je ona.

Džamela je objasnila da ima ekcem, strije i ožiljke zbog Elers-Danlosovog sindroma i da su to “normalni ljudski ožiljci” koji ne treba da budu ozloglašeni.

Glumica koju znamo iz serije “Dobro mesto” je dodala da su žene učene da mrze svoje telo, te da je vreme da nauče da prihvataju sebe onakve kakve jesu, piše Standard.