UČESNICI ZADRUGE ŽIVEĆE KAO U VENECIJI! Pogledajte šta je ŽELJKO MITROVIĆ DOVEZAO u rijaliti (FOTO)

Željko Mitrović je danas sačekao prvi deo flote jahti, brodova,čamaca i skutera koji će ploviti u morskom zalivu njegovog imaginarijuma poznatijeg kao Zadruga 2.

Promo

Učesnici najvećeg u istoriji svetske televizije, imaće na raspolaganju preko 40 različitih plovnih objekata koje će koristiti za prevoz ali i veliki broj zadataka kao i takmičarskih igara na vodi.

NAPOKON OTKRIVENO: Evo kada počinje “ZADRUGA 2” i ko će prvi kročiti na velelepno imanje Željka Mitrovića!

Promo

Zanimljivo je da će Zadrugom ploviti i veliki broj unikatnih plovila kao što je brod “Kolumbo” i gondole koje se specijalno proizvode za Zadrugu 2.

Najmodernija oprema i najvrednija rekvizita svakodnevno stiže. U Pinkov filmski kompleks stiglo je desetine oldtajmera kako bi se što autenticnije prikazao period sa početka XX veka.

Revolucija u rijalitiju: U ZADRUGU STIŽU I “LETEĆI LJUDI”, otkriveno o čemu je reč (VIDEO)

Promo

Na projektu pored domaćih autora na čelu sa Željkom i Milicom Mitrović, Radetom Mihajlovićem i Dušanom Demićem, radi i oko 200 slikara, vajara i klesara iz Italije, Francuske i Britanije kako bi sagradili kneževinu u kojoj će živeti skoro 50 Zadrugara.

PRVE FOTOGRAFIJE “ZADRUGE 2”: Izgrađena čitava KNEŽEVINA, nećete verovati o kakvom luksuzu je reč (FOTO GALERIJA)

Željko Mitrović sa projektom Zadruga 2, u bajkovitom Imaginarijumu sagrađenom kao kombinacija Venecije, Firence i Monaka, pokušaće da spoji i tri epohe pocetak XVI, XX I XXI veka.