Ušla sam u taj brak pre pet godina i od tada živim u paklu. Spavam s čovekom kog uopšte ne volim. Moram svaki dan da ga gledam i svaki dan da s njim razgovaram…

 

Toliko sam nesrećna u tom braku da ne znam šta da radim. Mislim da ako odem od njega da ću sve izgubiti. Ne samo novac, status i posao, nego i svoju familiju. Svoju decu i roditelje.

Ušla sam u taj brak pre pet godina i od tada živim u paklu. I to zbog čega? Zbog karijere? Da, karijera i posao su mi super od kada sam s njim, ali ja nisam srećna. Inače sam završila marketing, a moj muž ima veliku firmu u kojoj radim kao direktorka marketinga. Priznajem, nisam na to mesto došla jer sam dobra u svom poslu, nego zato što sam mu supruga. Bilo je mnogo boljih kandidata i još ih ima, ali ja sam direktorka jer sam ušla u brak iz kog želim da pobegnem.

Svaki dan razmišljam i tako već pet godina kako da ga ostavim i da sve bude kako treba. Moji roditelji i njegovi roditelji se znaju godinama i tako je došlo do toga da mi budemo savršeni par, kao da ostane sve u porodici. Kakva porodica kad ja njega ne volim? Znam de će mnogi reći da sam glupa što sam pristala na to, ali verujte mi, nisam znala da će biti ovako. Mislila sam da ću ga zavoleti. Da će ipak biti lepo. Bilo je i novca. Pa onda da ćemo putovati i da će ispasti na kraju od toga bajka. Nije bajka, daleko od toga.

Nije samo to, nego znam da me i vara. Iskreno, to mi toliko ni ne smeta, jer može svoje potrebe da zadovolji negde drugde, a mene ne davi. Kako da odem iz svega toga, a da ne izgubim sve? Tu je i dvoje dece koje ne želim da povredim, kojima ne želim da kažem da njihovog tatu ne volim. A izgubiću i posao, novac i sve privilegije koje imam sada.

Ako trpim dalje ,pući ću. Ako ga ostavim, ostaću bez svega. Mislite da će mi roditelji biti srećni zbog toga ako ga ostavim? I oni će mi okrenuti leđa. Oni njega gledaju kao da je samo savršenstvo. Nek probaju da žive s njim. Luda sam od tog razmišljanja svaki dan.

 
 loading...