UDALE SU SE ZA SVOJE FANOVE: Nekada su oni držali njihove postere na zidu, a danas su u srećnim brakovima

Estrada!

instagram/karleusastar

Na našoj estradi ima mnogo parova koji su na ludi kamen stali iako su pe toga jedni druge imali prilku da vide na malim ekranima. Mnoge naše dame imaju muževe koji su njihove postere držali u svojim sobama.

ana i rasta
printscreen/instagram

Stefan Đurić Rasta još kao klinac bio je opčinjen Anom Nikolić, o čemu govore i njegove pesme koje joj je posvećivao dok nije postao poznat. Jedna od njih je “Boing”, duet sa Džalom i Bubom iz 2014. godine, u kojoj postoji stih “mala je avion, tako ne može me niko dić, dolara milion, ko da je* em Anu Nikolić”. Reper je svoju pevačicu upoznao 2016, kada ga je ona angažovala da joj napiše pesme za novi album, a tokom rada u studiju uplovili su u vezu koju su u julu mesecu iste godine krunisali brakom. Posle godinu dana postali su roditelji ćerke Tare, a pre nekoliko meseci po drugi put su doneli odluku da se razvedu.

Jelena karleusa
instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša upoznala je Duška Tošića 2006. godine tako što ju je on pozvao na piće. Pristala je, iako nije znala baš ništa o njemu.

On je bio jako uporan. Prvo sam zgrešila s njim, a onda sam na Guglu proverila koliko ima godina. Tad je imao 21 i ja sam mu rekla: “Dečko, sad ćeš ti morati da me oženiš, pošto ova bruka mora da se opravda.” Duško sad ima milione, a sa 16 godina, kada je došao u Beograd, nije imao ništa. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade, on je ženu sa postera oženio i napravio joj dvoje dece – nedavno je ispričala pevačica.

Goca Tržan
Youtube screenshot

Sličnu sudbinu kao Jelena, imala je i Goca Tržan. Njoj je Ivan Marinković izjavio ljubav još 2001. godine kada se se sreli u jednom salonu. Prišao joj je, predstavio se kao njen fan i rekao da je zaljubljen u nju, ali mu je Goca samo napisala autogram i otkačila ga, misleći da je Marinković još jedan u nizu njenih obožavalaca. Situacija se potpuno okrenula 2006. godine, kada je Tržanova ponovo srela Ivana. Toliko se zaljubila u njega da je preko prijatelja došla do njegovog broja i počela da ga muva. Ostatak njihove priče je svima dobro poznat: venčali su se 2007, dobili ćerku Lenu, a razvod je usledio 2011. godine. U međuvremenu, Goca se udala za Radomira Rašu Novakovića, svog bubnjara, a Marinković je postao najpoznatiji bivši muž u Srbiji i rijaliti učesnik.

Osim ovih žena, postoje i mušakrci koji su ušli u vezu sa svojim obožavateljkama.

Vlado Georgiev
[email protected]

Vlado Georgiev je majku svoje dve ćerke upoznao tokom snimanja spota, dok je frontmen “Riblje čorbe”, Bora Đorđević bio čak i u braku sa svojom obožavateljkom Aleksandrom koju je upoznao dok je bio na turneji u Americi.