Slavni glumac je najnoviji incident napravio zato što su mu vlasti uskratile priliku da na određenoj lokaciji snima dodatnih pola sata. Svedok incidenta kaže da je Dep nasrnuo na čoveka koji mu je saopštio tu vest, iako je on samo radio svoj posao. Takođe, očevici kažu da je Džoni Dep u tim trenucima bio u alkoholisanom stanju.

 

Najplaćeniji glumac na svetu Džoni Dep (55) potpuno gubi kontrolu u poslednje vreme, a poslednji incident dogodio se kada je nasrnuo na lokacijskog menadžera filma “Labyrinth”.

Čovek na koga je nasrnuo mu je samo rekao da on radi svoj posao, da slušasvoje nadređene, i onda je Dep potpuno poludeo, kako tvrdi svedok incidenta. On ističe da je Dep doša na set potpuno pijan, čak “toksičan od alkohola”. Džoni ga je udario u rebra i nastavio da ga mlati, ali su ih posmatrači razdvojili.

Dep je počeo tada da viče: “Udari me ako smeš, evo ti 100.000 dolara”, tvrdi jedan od svedoka, a prenosi “Nedeljnik”.

Dep se sureće i sa tužbama bivših zaposlenih, koji su početkom maja podneli tužbu protiv njega na sudu u Kaliforniji.

– Tretirao nas je kao dadilje umesto kao telohranitelje, bili smo nedovoljno plaćeni, a previše smo radili – rekli su Evgen Areola i Migel Sančez. Oni tvrde da im nije plaćen prekovremeni rad od aprila 2016. godine do januara 2018. godine i da im je Dep uskraćivao hranu i vreme za odmor.

U tužbi navode i da su mu jednom po izlaska iz noćnog kluba brisali tragove droge da drugi ne bi primetili “beli prah koji mu je ostao oko nosa”.

– Ne samo da smo pazili na njega da ne potroši previše novca, kako je tražio, već smo bili dadilje i njegovoj deci što nam nikako nije u opisu posla – tvrde oni.loading...