UGOJILA SE I POSTALA SLAVNA! Nekada je bila u kandžama anoreksije, a danas izgleda neviđeno

Analis Mišler
Instagram/annalisemishler

Analiz Mišler iz Kalifornije je krajem 2014. godine imala 27 kilograma, izgubila je menstruaciju, dobila anemiju i osteoporozu. Dve godine kasnije, oseća se bolje, a njena borba sa kilogramima i poremećajem u ishrani ne prestaje.

Analiz Mišler se, za razliku od devojaka koje mršave i postanu slavne, ugojila i tako je postala senzacija. U najgorim danima borbe sa anoreksijom ona je imala samo nešto više od 27 kilograma, bila je kost i koža i, kako kaže, sati su je delili od smrti.

60 lbs --> 110 lbs. for once i will spare you the long, feelsy caption because this photo can speak for itself. ? #transformationtuesday

Објава коју дели ANNALISE MISHLER (@annalisemishler) дана

Danas je sve mnogo bolje. Analizu ima skoro 50 kilograma, ali tvrdi da najveća promena nije u njenoj kilaži, nego u psihi jer je 2014. bila je u kandžama anoreksije. “Živela sam u poricanju i beznađu. Sebi nikada nisam bila dovoljno mršava”, rekla je.

Ipak, dostigla je svoj cilju kilaži, ispod svih granica i to je nije nimalo usrećilo. Zatražila je pomoć, a onda je usledio oporavak. Shvatila je da je anoreksija ozbiljna bolest koja uprkos oporavku i boljitku ostavlja velike posledice na zdravlje.