“UGROŽAVA UGLED KRALJEVSKE PORODICE”: Otac Megan Markl žestoko isprozivao ćerku

Otac Megan Markl, koji je pre par godina pokušao da "proda priču" o kćerki pred udaju za princa Harija, komentariše "Megzit".

printscreen

Zvanično je – princ Hari i vojvotkinja Megan Markl više nisu “njihova kraljevska veličanstva”.

Zadržali su titule vojvode i vojvotkinje od Saseksa, ali će vratiti skoro tri miliona funti britanskim poreskim obveznicima, koje su potrošili na renoviranje kuće pri Bakingemskoj palati u koju su se uselili nakon venčanja.

Mišljenja o njihovom napuštanju britanske kraljevske porodice su podeljena – dok jedni brane pravo “mladog bračnog para da živi život bez protokola i obaveza”, drugi tvrde da je “Megan dobro znala da se udaje u kraljevsku porodicu” i da je ona jedini krivac “za ovu sramotu”.

To misli i njen otac…

Tomas Markl je u intervjuu britanskoj televiziji optužio kćerku da je “pojeftinila instituciju kao što je kraljevska porodica”.

U TV dokumentarcu Tomas Markl objašnjava da je “Harijevo i Meganino ponašanje sramotno, da se pretvaraju u izgubljene duše, a kraljevsku porodicu u Volmart s krunom”.

– Kada se udala, preuzela je obavezu, a deo te obaveze je da bude deo kraljevske porodice i da predstavlja kraljevsku porodicu. Glupo bi bilo da to ne radi. To je jedna od najdužih insistucija, a oni je uništavaju… ne bi trebalo to da rade. To nije devojčica koju sam ja odgajao – kaže Tomas Markl.