UHAPŠEN UNUK ERE OJDANIĆA: Oglasio se i pevač o SKANDALU

Porodica van sebe!

printscreen

Dušan Banjać, Jelena Jojić i Nikola Anđelić, unuk Ere Ojdanića, uhapšeni su zbog sumnje da su učestvovali u posredovanju prostitucuje.

Kako se navodi, oni su uzimali 5.000 evra za noć, što su delili sa devojkama, a Era je sada prokomentarisao vest da je njegov naslednik u kandžama prostitucije.

Kada sam čuo, bio sam zatečen. On ima 32 godine, završio fakultet, trener je u fitnesu, vrlo skroman. Rekao mi je da su mu Kaja i taj Dušan, njen menadžer klijenti – priča Era, a potom se dotakao priče da njegov unuk živi sa Banjcem.

Ovo je čista laž, moj unuk živi sa bratom. Verujem u naše pravosuđe, da će delo da izađe na videlo. Smem život da dam da moj unuk nije gej, da nije narkoman, lopov i da nije kriminal. Njegov dosije je čist. Ovo mu je neko tako smestio, da ja nemam reči šta da kažem. Slomila se kola na njemu, ali pravda mora da izađe na videlo – rekao je Ojdanić i dodao:

Sa Nikolom se nisam čuo, sa Urošem sam se čuo. Meni više nije problem Nikola, problem je moja ćerka. Pre 20 dana izvadila je žuč i ima tri rane na stomaku. Žena od juče nije živa žena. Bojim se da ne izgubim ćerku. On je čist pred Bogom i narodom. Nju moram da spasim. Nikola je u pritvoru, kao i Banjac.