UHVAĆENI NA DELU: Neoboriv dokaz da se Džej Lo pomirila sa BIVŠIM (VIDEO)

Ako je dosad i postojala minimalna doza sumnje da su Ben Aflek i Dženifer Lopez ponovo u ljubavi, sada je definitivno više nema.

printscreen

Ovaj bivši-sadašnji par uhvaćen je kako se ljubi u restoranu prvi put nakon što su obnovili svoju vezu posle dugih 17 godina, piše PageSix.

Naime, glumac i pevačica snimljeni su tokom intimnih trenutaka na večeri u restoranu Nobu u gradu Malibu.

U videu koji je ubrzo osvanuo u američkim medijima, može se videti kako Ben i Džej Lo razmjenjuju sočne poljupce, a u jednom trenutku je Aflek pevačicu počeo da ljubi i po vratu.

Sudeći po snimku, večera je bila porodična jer su tu bila i pevačicina deca. Međutim, čak ni oni nisu mogli omesti par koji celo veče nije skidao pogled jedan s drugog.

Podsetimo, Ben i Dženifer bili su vereni pre 17 godina, a ove godine u aprilu opet su počeli da se viđaju. Nekad popularni par mediji su od milja nazvali Benifer, a medijska pažnja koju sad uživaju, izgleda, nimalo im ne smeta.

Par se još uvek nije javno oglasio o svojoj obnovljenoj vezi, što je možda povezano s načinom na koji se njihova veza završila 2004. godine. Trebalo je da se venčaju, ali su naveli preveliku medijsku pažnju kao veliki izvor stresa. Ipak, izvor za People je rekao kako se čuju svaki dan i da su oboje srećni.