Ukoliko imate bezobrazan rečnik, to će muškarce dovesti do ludila

Uzbudite ga samo rečima, koje ćete mu šapnuti na uvo. Dok je go pričajte mu koliko vam se dopada i to će podići njegovo samopouzdanje, a i njegov 'ponos'.

„ŽELIM TE”

Naravno da ga želite, on sad stoji go pred vama, ali ne bi bilo suviše da mu to i kažete. Muškarci vole kada to progovorite, jer ih baš privlači.

„GRUDI / STOMAK / LEĐA SU TI FANTASTIČNA”

Primetite njihove mišice, oni to rade kako zbog sebe i svog zdravlja, tako i zbog vas. Obožavaju kada sa njima podelite koliko su zgodni i neophodni.

„SVE JE SAVRŠENO NA TVOM TELU”

Pravi pogodak je kad vam se sve na njemu sviđa. Iskreno ga pohvalite, jer ćete tako dokazati da ste prava srećnica što je baš sa vama.

„RECI MI ŠTA TI SE DOPADA”

Ukoliko ste egzebicionista u seksu tražite od vašeg partnera da vam kaže šta želi da radi sa vama. Kada isprobate njegove predloge, znajte da će on kad tad morati da prihvati i vaše.

„TO JE JEDAN LEP PENIS”

Nikada nećete preterati kada pohvalite njegovog „vojnika”. Kada ga hvalite, kupićete ga za sva vremena. Nalazite grube i snažne reči kako biste ga učinili što moćnijim.

„MOŽEŠ MI RADITI ŠTA GOD ŽELIŠ”

Ovo možete reći samo ako ste sigurni kolike su njegove granice i dokle će on ići sa vama, a da vam ne uradi ono što ne želite. Ova rečenica budi maštu i pravi osećaj da vas poseduje, što ga još više uzbuđuje.

„IMAM KONDOM”

Žene sa samopouzdanjem su na ceni kod muškaraca, zato se ne plašite same inicirate seks. Tako snažne i samostalne žene su još uzbudljivije muškarcima koji znaju šat žele.

„OSEĆAM SE TAKO LEPO KAD SI U MENI”

Uverite ga da je njegova „alatka” sasvom dovoljna za vas. Zato se ne libite da budete bezobraznije i kažete mu da volite što ste jedno i da je sasvim odgovarajući za vas.

„OH-OH-OH”

Muškarci nisu žene da konstantno traže komplimetne. Zato je najbolje da sami, kroz uzdahe pokazujete koliko vam je lepo sa  njim i koliko uživate.