Ukolko volite golotinju poštujte ova pravila na nudističkim plažama

Nikada pre niste bili na nudističkoj plaži, ali ste imali neverovatnu želju da to i učinite. Iako ste odbacili garderobu sa tela i odlučili da se sunčate nagi, ne morate da zanemarite neka pravila koja važe na nudističkim plažama širom sveta.

Ležanje na pesku ili ležaljci

Uvek ispod sebe imajte peškir bez obzira gde se izležavete. Nije higijenski da bez peškira na ležaljci leže više ljudi, jer se na taj način razmnožavaju bakterije koje se brže prenose.

Držite odstojanje

Pristojan razmak između ležaljki i peškira mora biti zagarantovan, jer svi ljudi žele i svoj lični prostor. Ni mi sami ne volimo kada nam se neko približi kada smo obučeni, a posebno kada smo goli. Zato ne stavljajte peškire tik do drugog i ne približavajte ležaljke susednim.

Saginjanje i podizanje stvari

Bez obzira što smo kao od majke rođeni, nema potrebe da naše pokrete pri saginjanju menjamo. Ponašajte se kao da na sebi imate kupaći kostim, zato se normalno spustite i podignite stvar koja vam je ispala. Ukolko se budete uvijali i pravili seksi pokrete svima ćete biti čudni i atipični vaši pokreti tela.

Gledanje u druge osobe

Nebitno je da li ste na nudističkoj plaži ili mestu, ali nema potrebe da svaki put prekrivate oči kada neko prođe pored vas. Isto tako, nije lepo ni da u neku nagu osobu buljite jer ćete joj izazvati neprijatan osećaj. Baš kao i da ste na plaži gde se nose kupaće gaćice možete baciti pogled s vremena na vreme.

Obratite pažnju na slikanje

Svako nudističko mesto ima svoja pravila i propise o fotografisanju na plaži. Zato se pridržavajte tih propisa, jer ako je potpuno zabranjeno slikanje možete biti udaljeni sa takvog mesta. Na takvim mestima samo službeno lice ima pravo da koristi aparat ili kameru.

Odlazak na obrok

Kao i kod pravila za fotografijanje i tokom obedovanja postoje pravila. Neka odmarališta poštuju opštinske, lokalne ili gradske propise, pa bi najbolje bilo da se raspitate koja su. Ne bi bilo pristojno da dok svi jedu obučeni, vi ručate goli.