Ukrasite ovako svoju vaginu i rasplamsajte strasti

Ukoliko vam je važno da vaša intimna zona uvek bude sređena, ali i na neki način ekscentrična i neobična, evo s kakvim sve tretmanima bi trebalo da se upoznate.

Žene ne vode više računa samo o borama na licu, salu na stomaku ili celulitu na guzi. Velika pažnja u poslednje vreme podjednako se usmerava ka najintimnijem delu ženskog tela – vagini, pa je tako svakog dana sve više tretmana koje možete da probate ne bili ste sredili svoju intimnu zonu, piše „Cosmopolitan”.

Ako vam je stalo da vaša vagina bude neobična, ali istovremeno sređena i lepa, i ukoliko želite da oduševite svog frajera, nekoliko je stvari koje treba da uzmete u obzir. Probajte sledeće tretmane, sigurni smo da se nećete pokajati.

Podmlađivanje vagine

Za anti-age tretmane lica već odavno znamo, ali žene sve češće žele da podmlade i svoje vagine. Kombinacijom reči vagina i tretmani lica nastao je pojam “vagacials”. Vagina se prvobitno “pari” lekovitim biljem, a zatim se stidne usmine nijansiraju u nešto tamniju nijansu kako bi stvorile iluziju mladalačkog izgleda intimne zone.

Intimna frizura

Ako vam je dosadila brazilska depilacija, klasična stazica ili bilo koja “frizura” koju uglavnom nosite, možda bi trebalo da ispobate nešto novo. Brijanje dlačica u lude oblike ili ukrasi od Svarovski kristala možda su idealno rešenje za vas.

Vaginalno rumenilo

Da, i to postoji! Ako vaše usne nisu dovoljno ružičaste, ili su barem nedovoljno ružičaste po vašem ukusu, nabacite rumenilo! A želite li nešto trajnije rešenje, potražite kremu za izbeljivanje stidnih usana koja će ih učiniti roskastijim i živahnijim.

Tetovaže

Ukolikp želite da začinite seksualni život ili barem podarite nešto sjaja svojoj vagini, razmislite o tetovaži. Ne morate da budete radikalni i da se obeležite do kraja života, osim ako to ne želite, jer postoje i privremene tetovaže. I pritom ne mislimo na one što traju nekoliko nedelja i izgledaju poput pravih, iako ni one nisu loša ideja.

Mislimo na specijalne privremene tetovaže osmišljene baš za vašu vaginu koje su izrađene od zlatnog papira nalik foliji. Traju do nedelju dana i jednostavno se uklanjaju, a budući da se svaka radi ručno, možete da kreirate apsolutno sve što vam padne na pamet…