Uz ovaj horoskop, zabava u krevetu je zagarantovana!

Jarac

Jarčevi su definitivno klasična, misionarska poza. Verni i dosledni, možda i nisu kreativni ali će vas sigurno dovesti do orgazma.

Na njih se definitivno možete osloniti u svakoj prilici, štp znači da će se oni pobrinuti i za kondom.

Osvajanje Jarca možda deluje dosadno na početku, ali ako uspete u tome, u krevetu vas očekuje pravi vatromet.

Pesma “za u krevet”:

Vodolija

Uvek spremna na avanturu, Vodolija je jedna od onih nastranih i gotovo neizvodivih poza iz Kama Sutre. Skloni su bizarnim fetišima, pa se pripazite ako ih odvučete u postelju.

S druge strane, ako ste i vi skloni nastranostima, Vodolija vas definitivno neće osuđivati, pošto i oni imaju “pun kofer” sličnih dogodovština. Sve u svemu, zabava je zagarantovana.

Pesma “za u krevet”:

Ribe

Ribe su emotivne – one nemaju seks, već vode ljubav. One su zodijačka “kašika” poza – lako se vežu i vole intimnost. Pored toga, jako žele i da ugode partneru, što znači da će prvo sačekati vas sa orgazmom pa tek onda i sam završiti.

Pesma “za u krevet”:

Ovan

Avanturistički nastrojen i impulsivni Ovan je “doggy poza” zodijaka. Vole da preuzmu vođstvo i veoma su skloni dominaciji. Ako to volite divlje i žestoko, Ovan je pravi izbor za vas.

Pesma “za u krevet”:

Bik

Bikovi su lenji i uporni, što znači da su najsrećniji kada su ispod i ne moraju da ulažu nikakve napore. Oni su poza “obrnuti kauboj” – pustiće vas da preuzmete dizgine, ali on će diktirati tempo.

Poput Jarčeva, i Bik je pouzdan tako da ne morate da brinete oko kondoma i ostalih propratnih detalja. Ako ste raspoloženi samo za seks na jednu noć, udaljite se od Bikova jer su veoma posesivni.

Pesma “za u krevet”:

Blizanci

Energični i puni mašte, sjajni su partneri za oralni seks. Zahvaljujući njihovoj podvojenoj ličnosti, svaki put će vas u krevetu sačekati nešto drugačije, budući da su radoznali i spontani.

Pored toga, površni su i skloni ogovaranju, pa se nemojte čuditi ako sutradan ceo grad bude brujao o vašim intimnim delovima.

Pesma “za u krevet”:

Rak

Rakovi su senzualni i žele da ugode partneru na sve načine. Zbog svoje zaštitničke prirode i želje za intimnošću, oni su “om” poza, ona u kojoj su partneri obmotani jedno oko drugog dok se njišu u ljubavnom zanosu.

Rak želi da vam se približi po svaku cenu – kako fizički tako i emotivno, tako da kod njih nećete moći da se posle seksa okrenete na drugu stranu, već će obavezno morati da padne jedna doza maženja.

Pesma “za u krevet”:

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje, tako da im odgovara svaka poza u kojoj su oni glavna zvezda. Vole dramu što znači da vas očekuje bučan seks dostojan najboljeg pornića.

Uvek su raspoloženi za akciju, a skloni su i egzibicionizmu pa se neće naljutiti ni ako usred predigre izvučete kameru.

Pošto su narcisi, vole da vode ljubav ispred ogledala.

Pesma “za u krevet”:

Devica

Praktična i precizna, Devica je bilo koja seks poza u kojoj dolazi do direktne stimulacije klitorisa. Budući da su perfekcionisti, ako im ne ugodite u potpunosti, bez ustezanja će vas napustiti kako bi našli boljeg ljubavnika.

Ne vole egzibicionizam niti nastrane stvari, najsrećniji su u dobrom starom krevetu:

Pesma “za u krevet”:

Vaga

Vaga voli da bude gore, kako bi bila sigurna da je sva vaša pažnja usmerena samo na nju. Morate im davati puno komplimenata kako bi i one vama pružile svoj maksimum.

Pesma “za u krevet”:

Škorpija

Pronicljivoj Škorpiji ništa ne može da promakne, tako da je bolje da vam ni ne pada na pamet da odglumite orgazam. Škorpije vole i znaju da ugode kako sebi, tako i partneru. Vole da budu dominantni, tako da od njih očekujte žestok seks, i to bez lubrikanta.

Pesma “za u krevet”:

Strelac

Strelčevi su pravi masturbatori zodijaka. Njihova snaga, ali i slabost leži u njihovoj nezavisnosti, tako da ako ne zadovoljavate njihove standarde, bez ustručavanja će vas odstraniti i sami dovršiti posao.

Pesma “za u krevet”:

 

 loading...