UMETNICA FARBA JAJA? Konstrakta otkrila kako ona najčešće provodi Uskrs

U njenom stilu!

Foto: screenshot/youtube.com/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Iako je godinama unazad prisutna u muzičkom svetu Ana Đurić poznatija kao Konstrakta, preko noći postala je glavna medijska zvezda. Pobedom na takmičenju “Pesma za Evroviziju”, sa pesmom “In Corpore Sano” Konstrakta je privukla ogromnu pažnju javnosti, a nedeljama unazad gde god da se pojavite može se čuti stih “Umetnica mora biti zdrava”.

Ova talentovana umetnica, ipak voli da živi povučenim životu uz supruga Milana i decu Lenu i Nikolu, pišu domaći mediji.

Na pitanje kako se u domu Đurića slavi Vaskrs, ona kaže sledeće:

Uskrs i ostali praznici su uglavnom rezervisani za posetu našim starijima. Tako da smo uglavnom kod bake i deke i to su lepi momenti gde smo zajedno čitave dane – priča Konstrakta

Dodaje i da joj posle pobede najteže pada medijska izloženost na koju nije navikla i za koju smatra da možda nije potrebna u toj količini.

Povodom odluke da otkaže poslednju evrovizijsku žurku s obrazloženjem da umetnica nije dovoljno prala ruke, rekla je da se našalila i dodala:

Osećam se dobro, za pranje ruku je bila šala i nadam se da je shvaćena kao takva. U principu bilo je praktičnije da se odloži put u Madrid ne bih li se ja oporavila dobro i imala dobru poziciju iz koje krećem dalje u Torino, što je u ovom trenutku najvažnije.

Moja porodica je navikla da sam uglavnom tu, tako je da je i za njih ovo nova situacija, ali prosto radimo kao tim. Tako da je svako preuzeo deo obaveza na sebe.