UMRLA SRPSKA INFLUENSERKA: Sumnja se na samoubistvo, njenu POSLEDNJU OBJAVU bolno je videti (FOTO)

Srpska influenserka i gejmerka Kristina Kika Đukić preminula u sredu, 8.12.2021. u večernjim časovima.

Printscreen

Javnost su o smrtnom slučaju obavestili njeni prijatelji i kolege influenseri, koji su otkrili da se sumnja na samoubistvo. Na zvaničnom Instagram nalogu Kike osvanuo je stori sa obaveštenjem da je Kika preminula.

Poslednju fotografiju Kika je na Instagram objavila pre 3 nedelje uz opis:

– Pitala me je “gde ćemo”, odgovorila sam “na Mesec” – napisala je influenserka pre tri nedelje, a sada se sumnja da je počinila samoubistvo.

View this post on Instagram

A post shared by Kika (@kikax3)

Pre pet dana, Kika je na storiju objavila fotografiju bilborda, na kome je na engleskom pisalo: “Prestanite ponovo otvarati vrata za toksične ljude i da to nazivate ‘traženjem završetka priče’. Odlažete svoj proces zaceljivanja”.

Oglasila se Mira Vladisavljević, direktorka “Balkan Tube Festa”. Kako je Mira izjavila za “Telegraf.rs”, tragedija se dogodila nakon što je Kika, kako tvrdi Vladisavljevićeva, godinama vodila mučnu borbu sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama.

Mira tvrdi da je Kristina poslednjih godina vodila borbe sa osudama i kritikama na društvenim mrežama, posustala je i digla je ruku na sebe.

Iako je uživala veliku popularnost među mlađim korisnicima Jutjuba i društvenih mreža, Kristinu Đukić je upoznala i šira javnost tokom tzv. „drame“ između nje i jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra “Srce” od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.