Uopšte nije jeftin! Željko Mitrović otkrio IME KOŠARKAŠA KOJI ULAZI U “ZADRUGU 3” (VIDEO)

Otkako je najavljeno da se priprema treća sezona najglednijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga", interesovanje medija i celokupne javnosti je neverovatno i raste iz dana u dan. Osim što sve zanima kako će izgledati "Zadruga 3" i kakve je to novine pripremio Veliki šef, javnost intrigiraju i imena učesnika kojima će od septembra Bela kuća postati dom.

Printscreen Instagram

Po povratku sa odmora, Željko Mitrović se svakodnevno sastaje sa potencijalnim učesnicima i potpisuje ugovore, a te informacije deli na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Nakon što je objavio snimak iz svoje kancelarije, kada je potpisao ugovor sa denserom i ocem Lune Đogani, Gagijem Đoganijem, vlasnik TV Pink otkrio je ime novog učesnika “Zadruge 3”.

Naime, Željko danas nije objavio snimak iz kancelarije, već sa potpuno drugačije lokacije – košarkaškog terena, čime je odmah nagovestio da se radi o košarkašu. U opisu videa, objavio je da je Marko Janjušević Janjuš i zvanično postao budući učesnik “Zadruge 3”.

– Potpisah ugovor sa Janjušem za Zadrugu 3 i dvometraš uopšte nije jeftin, ja jutros zato poranih da vidim koje sam to veštine platio toliko! – poručio je Željko Mitrović putem svog profila na Instagramu, a odmah je usledio i odgovor budućeg učesnika ”Zadruge 3”.

– Ako ubodem trojku u Zadruzi 3, verovarno ću imati i neke premije – odgovorio je Janjuš.

Bivši košarkaš se gledaocima TV Pink već predstavio učešćem u ”Zadruzi 1”, a ostao je upamćen i po aferi koju je imao sa atraktivnom Anom Korać.