UPALA IM SEKIRA U MED: Ove mace zarađuju više od vas i apsolutne su KRALJICE INSTAGRAMA

Njihovi vlasnici su pravi srećkovići!

macka
Pixabay.com

Mačke već godinama suvereno vladaju “Jutjubom” i jedan su od najviše traženih pojmova na “Guglu”. U poslednje vreme, vrtoglavo raste i njihova popularnost na društvenoj mreži “Instagram”.

Najpopularnija društvena mreža današnjice može se pohvaliti veoma uticajnim profilima poznatih ličnosti, kompanija, brendova, zanatlija, pasa i drugih životinja… ali ovih pet instagram-profila s macama u glavnoj ulozi naši su apsolutni favoriti!

View this post on Instagram

I’m feline festive. 🍭 #PrincessCheeto #SweetCheet

A post shared by I am Cheeto. A cat. (@princesscheeto) on

Ako volite mačke i uživate u njihovim blesavim fotografijama koje vam uvek ulepšaju dan – ovo su mačje zvezde koje morate da pratite:

Ova preslatka maca osvojila je srca mačkoljubaca širom sveta već svojom prvom fotografijom, i zahvaljujući neodoljivim asesoarima na crno-beloj glavici – postala prava internet senzacija! Na “Instagramu” je prati 115.000 ljudi. Njen vlasnik, talentovani fotograf i grafički dizajner, uz pomoć živih boja i blesavih asesoara u vidu limuna, limete, čokolade i perika koje “dodaje” na glavu svoje princeze, zabavlja i zasmejava celu planetu.

View this post on Instagram

Eddy: May I have a cat treat? Please??? 👀❤️ Could you even resist those eyes? 🙀❤️🍭

A post shared by EDWARD THE CAT (@eddythecatty) on

Gospodin Edvard, raskošni persijski mačak, živi u Holandiji i ima više od 32.000 pratilaca na “Instagramu”. Njegovi vlasnici gotovo svakodnevno postavljaju fotografije svog prelepog ljubimca i uvek ističu da se Edi ponaša ni manje ni više nego kao pravi pripadnik plemstva. Uživa u pažnji, maženju, ukusnoj hrani i fotografisanju. Edi ima i dodatni bonus – preslatku sestricu Keti, s kojom se rado slika pa ćete uživati u duploj slatkoći.

Umiljati Lobstah imao je nevolju da se rodi sa anomalijom zbog koje mu jedna prednja šapa izgleda kao jastogova klešta. Međutim, sudbina je prema ovom maconeru bila blagonaklona, pa su ga u San Francisku udomili ljudi koji ga obožavaju i kojima njegov deformitet uopšte ne smeta. Naprotiv, rešili su da ga promovišu i načine instagram-zvezdom. U tome su i uspeli, jer ovog slatkog mačka prati gotovo 20.000 ljudi.

Ova dva prelepa mančkin mačora (rasa specifična po izrazito kratkim nogama), u kratkodlakoj i dugodlakoj verziji, miljenici su instagramera. Imaju gotovo 84.000 pratilaca i svakodnevno nas obraduju prelepim fotografijama koje s pažnjom i ljubavlju okom objektiva „hvataju” njihovi vlasnici. Neretko ih možemo videti uparađene s leptir mašnama i drugim asesoarima, i svaka njihova fotografija izaziva navalu nežnosti i smeha.

Ove dve prelepe ženke imale su težak i neizvestan početak života, pronađene su na ulici i u jedno američko prihvatilište stigle su kao izgladneli i bolesni mačići. S vremenom, među njima se razvilo snažno prijateljstvo pa se nikada nisu odvajale.

Srećom, i udomljene su zajedno, i sada uživaju u pažnji i ljubavi svojih vlasnika, a njihov profil na Instagramu prati više od 52.000 obožavalaca.