Upoznajte Aleksandru iz Vranja: Njena slika je danas obišla ceo svet, evo i zašto!

U projektu za mladu Vranjanku učestvovao je bukvalno ceo svet.

Dimitrije Cekić (23) iz Leskovca svojoj devojci, koja je u Makedoniji, čestitao je rođendan na najneobičniji način. Čestitka je stigla i do – Indije.

Dimitrije je poželeo da njegova devojka Aleksandra, koja danas 29. novembra puni 20 godina, zauvek pamti kakvo joj je iznenađenje priredio.

– Uz malu pomoć prijatelja koji žive širom sveta – u Švajcarskoj, Indiji, Grčkoj, Nemačkoj, Austriji i Americi priredio sam svojoj devojci Aleksandri neverovatno iznenađenje, kakvo i zaslužuje. Svi oni su fotografisali u svojim gradovima čestitku na kojoj piše: “Khallesi, tvoj osmeh me čini srećnim. 29.11, srećan rođendan, Dimitrije” – priča Dimitrije, dodajući da je ceo “projekat” pripremao oko nedelju dana.

Aleksandra je iz Vranja, a studira Medicinski fakultet u Makedoniji.

– Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja pre nekoliko meseci. Ja sam hteo da ovaj rođendan njoj bude poseban, da ga pamti do kraja života. Jer, svaka žena želi muškarca kojeg će pamtiti do kraja života. Ona je trenutno u Makedoniji, a ja ću ići za koji dan, sad nisam mogao zbog obaveza na fakultetu. Po meni, ljubav nije ljubav, ako nije ludost – objašnjava Dimitrije, piše 24sata.

Na poruci za Aleksandru, koja je obišla 50 gradova širom regiona i sveta, piše “khallesi”, što znači “kraljica”.

– To sam uzeo iz najbolje serije koju sam gledao u životu, koja je ikad postojala, “Game of thrones”, i koristio sam starovalirijski, izmišljeni jezik za seriju, Vala Doaheris- sto znači: “vama na usluzi”… – tvrdi Dimitrije.

– Ostala sam bez teksta! Nikad mi niko tako nešto nije priredio. Oduševila sam se! – kaže Aleksandra.

I zaista, čim je objavio sve fotografije čestitki koje su nastale širom sveta, Dimitrije je naišao na masovno odobravanje i pozitivne komentare.