Jovana Milić (21) je mlada Beograđanka izvanrednih glasovnih mogućnosti. Ukoliko je do sada niste primetili u takmičenju 'Zvezde Granda', vreme je da je upoznate!

Jovana je studentkinja Poslovne Ekonomije, ali pored ove profesije ona voli i da peva. Talenat koji ima itekako zna da iskoristi, njen glas je toliko topao i “prijatan uhu” da svako ko je bar jednom čuo ovu preslatku Beograđankukako peva, nije ostao ravnodušan.

Jovana se takmičila u “Zvezdama Granda” prvi put pre dve godine, u generaciji kada je pobedio Amar Gile Jašarspahić. U toj generaciji daleko je dogurala, ispala je u top 15, pošto je dobila najmanje glasova publike.

Ove godine odlučila je ponovo da se prijavi za popularno takmičenje. Pevala je “Imendan”, koji u originalu izvodi Alegro bend. Koliko je dobro izvela pesmu, u prilog govori činjenica da je veoma brzo dobila svih šest zvezdica!

Članovi žirija su se složili da lepa brineta ima talenat i da je odabrala pravu pesmu, tako da je mladoj pevačici otvoren put ka drugom krugu takmičenja, u kome će se odvijati dueli. Tada će pevati po dva takmičara u paru, a samo jedan će proći dalje. I u drugom krugu će o prolasku odlučivati članovi žirija, tako da se čini da Jovana ima velike šanse da se plasira dalje.

Dan nakon što je prošla dalje, Jovana je bila gošća u emisiji “Narod pita”, u kojoj se malo bolje predstavila publici, i otkrila ko su joj uzori:

– Ceca, Brena, Ana Bekuta i Ivana Selakov – rekla je mlada Beograđanka Saši Popoviću, na šta joj je on poručio da se samo drži tog puta. (*ovaj deo možete pogledati na 53. minutu emisije*)

– Najveći broj devojaka uvek kaže Ceca. Naravno da i ja volim Cecu, kao i sve druge pevačice, ali između ostalih, meni je uzor i Ivana Selakov. Završila sam njenu školu pevanja, zaista volim kako ona radi svoj posao i veoma cenim to – kaže Jovana Milić za Dnevno.rs

Saznali smo da Jovana i Ivana Selakov, idu čak i kod istog frizera, Predraga Peđe Božića, koji važi za jednog od omiljenih frizera poznatih dama.

Jovana je godinama Peđina mušterija, pa je tako bila i na njegovoj reviji frizura održanoj krajem prošle godine. Peđa je bio zadužen za Jovaninu frizuru kada se takmičila, a tako će biti i u narednom krugu.loading...