Upoznali ste ga kao “PINKOVU ZVEZDICU”, osvojio je srca devojčica širom Srbije, a sada juriša ka najvećoj muzičkoj SCENI EVROPE

Igor Lazarević
Promo

Predstavljamo vam učesnike ovogodišnje "Beovizije" i potencijalne predstavnike Srbije na Evroviziji.

 

Mladog Igora Lazarevića iz Smedereva publika je prvo upoznala u takmičenju “Pinkovih zvezdica”. Bilo mu je 15 godina, stigao je do finala, a publiku je očarao njegov glas, šarm i ponašanje na sceni. 

Simpatični tinejdžer još tada je osvojio veliki broj fanova a, pre svega, devojčica. Ipak, od tada do danas je dokazao da nije samo “lepo lice”, već i izuzetno talentovan i nadaren umetnik

Sa šesnaest godina je počeo da se bavi muzičkom produkcijom, dizajnom zvuka, kao i pisanjem muzike i tekstova. Igra u mjuziklu “Tesla i bitka na magnetnom polju”, koji se, i danas, prikazuje na velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu. Sada, juriša na najsjajniji trofej – priliku da predstavlja Srbiju na najvećoj muzičkoj sceni Evrope – Evroviziji.

Na ovogodišnjoj Beoviziji nastupaće sa pesmom “Beži od mene” za koju je sam napisao tekst i muziku, a za portal Dnevno.rs pričao je o tome šta publika može da očekuje.

  • Nakon godina pauze, ponovo postoji Beovizija. Da li ti je ovaj sistem izbora bolji ili više preferiraš interni izbor RTS-a?

– Smatram da je ovaj sistem bolji! Dviđa mi se što mladi, talentovani ljudi mogu da okušaju sreću i dobiju priliku da se takmiče.

  • Da li možeš da otkriješ nešto o svom nastupu? Šta publika da očekuje?

– Prikazaću svoj maksimum i neću samo pevati. Ostalo će publika saznati u utorak uveče.

  • Ti si najmlađi učesnik Beovizije, ali sa druge strane imaš prilično veliko iskustvo u takmičarskim programima. Šta misliš – da li su tvoje godine plus ili minus? 

– Godine ne moraju ništa da znače. Mislim da smo svi ravnopravni, pa tako mislim da mi godine nisu ni plus ni minus.

  • Da li si čuo pesme ostalih izvođača? Koja ti se pesma, osim tvoje, sviđa?

– Preslušao sam sve pesme, ima puno dobrih i sve se razlikuju. Sviđa mi se što publika ima širok spektar žanrova i pesama.

  • Šta pobeđuje na Evroviziji – nastup/atraktivnost izvođača ili kvalitet pesme?

– Onaj ko pobedi na Evroviziji mora biri kompletan. Nije dovoljno imati samo dobru pesmu ili nastup. Sve kockice moraju da se sklope u skladnu celinu.

  • Da li si čuo neke pesme predstavnika drugih zemalja? Da li imaš favorita?

– Da budem iskren, čuo sam samo nekoliko pesama. Nemam favorita.loading...