Uprkos maminoj zabrani: Koga je to Bredli Kuper doveo da zajedno gledaju Vimbldon? (FOTO)

Mečeve Vimbldona pored ljubitelja tenisa iz svih krajeva sveta uvek prati i veliki broj poznatih ličnosti. Pogledajte koga je na jučerašnje polufinalne mečeve doveo jedan od najvećih holivudskih zavodnika.

I dok je prošle godine na Vimbldonu viđen sa kolegom Džerardom Batlerom, Bredli Kuper je ove godine rešio da na tribine centralnog terena dovede svoju „bolju polovinu” – verenicu Suki Vaterhaus.

U društvu poznatog para koji je gledao jučerašnja oba meča (Đoković-Dimitrov i Federer-Raonić) bio je i poznati pustolov Ber Grils sa svojom suprugom kao i glumac Džad Lou.

Pojavljivanje Bredlija i Suki u javnosti dokazalo je da su vesti o njihovom navodnom raskidu netačne ili da su se u međuvremenu pomirili.

Naime, vest o njihovom razlazu se pojavila malo posle dodele Oskara. Ovo je naročito obradovalo glumčevu majku koja nikada nije odobravala vezu sa Suki.

Glorija Kuper smatra da ona jednostavno nije dovoljno dobra za njenog sina i da ga samo iskorišćava kako bi se probila u Holivudu. Tako je čak jednom prilikom izjavila kako je savetovala Bredliju da „ostavi tu groznu ženu”!

Problem za majku verovatno predstavlja i razlika u godinama. Glumac je čak 17 godina stariji od svoje izabranice, pa se Glorija plaši da će, kada postane poznata, ova lepotica jednostavno ostaviti njenog sina i preći na nekog drugog.

Bredli inače, od smrti oca živi sa majkom, ali izgleda da je ljubav prema Suki jača od svega.