USKRŠNJI HOROSKOP: Proverite pre nego što se “uhvatite u koštac” – kako se koji znak tuca jajima?

Ko će pobediti u tucanju, ko će namerno da izgubi, a ko satima bira najbolje jaje? Astrologija zna odgovore na sva pitanja!

Uskrs - astro
Dnevno.rs/Kolaž

OVAN

Pripadnici ovog znaka su impulsivni i dinamični. Ovan je žestok, jak, ali nije istrajan. On će da odabere najveće jaje i da zvekne vaše jaje najjače moguće – ali pošto neće pobediti, jer su njegove bitke večite, odustaće od uskršnjeg tucanja i otići da jede.

BIK

Za razliku od Ovnova, Bikovi su stabilni i strpljivi. Oni neće odustati tako lako, veoma su istrajni. Ipak, pošto je njihova vezanost za porodicu jača od svega, potrudiće se da makar i prevarom izgube u tucanju jajima od voljene osobe ili dece.

BLIZANCI

Oni su brzi, živahni i spretni. Na licu im je maska i nikad ne možete da pogodite šta tačno misle. Pripadnici ovog znaka su oni koji lupkaju jaje jajetom sitno i brzo, dok se kora ne raspadne u paramparčad.

RAK

Rakovi su emotivni i maštoviti. Čulnost, odanost i nežnost su im jače strane. Pošto, kao i Bikovi, vole kuću i porodicu, nije im prioritet da pobede u tucanju, već vole samu tu tradiciju koja povezuje voljene osobe.

LAV

Zapovednik nad zapovednicima. On voli da bude u centru pažnje i da je njegova zadnja. Autoritativan je i, ukoliko je religiozan, onda ume da bude veoma ekstreman. Odabraće najcrvenije jaje, prekrstiće se i značajno vas i s visine pogledati – a onda će vas pobediti.

DEVICA

Ovo je najanalitičniji znak zodijaka. Device su precizne, racionalne i nepoverljive. Pri tom, odlično se razumeju u sva pravila i trudiće se da vas natera da ih sva ispoštujete. To je onaj što pred tucanje zamišljeno lupka jajetom u zub, da proveri bog-zna-šta-sve.

VAGA

I Vaga pažljivo odmerava i birka jaje kao da bira eliksir za večni život i odabraće najlepše, jer je esteta. Hirovita je i netaktična… Vaga će nežno da “čvokne” jaje o vaše, jer njoj nije bitna pobeda, već elegancija.

ŠKORPIJA

Bolje bi vam bilo da izgubite, makar i na silu. Škorpije su toliko osvetoljubiv, da to ume da bude opasno. Zagonetne su, mračne i tajanstvene. Naročito ako ste suprotnog pola, oteće vam jaje iz ruke da provere da nije drveno.

STRELAC

Pripadnici ovog znaka su duhoviti i veliki entuzijasti. Moguće je da će baš oni da podvale neko lažno jaje, čisto da bi izazvali smeh okoline. Ipak, sreća ih prati čak i kad ne potežu za varkama pa je sva prilika da će vas pobediti u tucanju jajima.

JARAC

Stidljivi Jarčevi nikad neće sami predložiti da se tucate jajima, već morate da ih ujurite. Neće oni udarati, već će nesigurno držati jaje i čekati napad. Pošto ne traže priznanja za sebe, Jarčevi bi radije da izgube nego da ih tako sramežljive pohvalite pred svima.

VODOLIJA

Vodolije umeju da budu sebične prema bližnjima, a humane prema drugima. Neuhvatljive su, originalne i ne podnose kontrolu. Dakle, ukoliko imate goste na ručku – njih će da pusti da pobede, ali će vaše jaje skrcati na najsitnije deliće.

RIBE

Dvolične ribe su izuzetno popustljive. One su romantične i veoma osećajne, pa će verovatno pobeći od pobede kako bi vas obradovale. Odlični su vizionari i znaju koliko bi to vama značilo.