USPEŠNA POSLOVNA ŽENA: Evo šta radi i kako danas izgleda ĐINA IZ “SREĆNIH LJUDI” (FOTO)

Glumica Jugoslava Drašković, koju svi pamte po ulozi Đine iz serije "Srećni ljudi" povukla se iz javnog života, a sa godinama nije izgubila na šarmu i lepoti.

Printscreen

U “Srećne ljude” ušetala je vitka brineta prelepih očiju i odlučnog glasa koja je odmah očarala publiku. Zamenila je Dubravku Mijatović u ulozi mlade studentkinje medicine Đurđine Đine Golubović i odlično se snašla, a ova serija Jugoslavi Drašković donela je slavu. Nedavno je imala ulogu u seriji “Igra sudbine”.

Jugoslava (48) je diplomirala u klasi Radeta Šerbedžije na Akademiji lepih umetnosti u Novom Sadu. Glumica je za medije pričala da je pre uloge Đine imala malu epizodnu ulogu devojke koja je na seansi kod mađioničara Čarlija, ali to gotovo niko nje primetio.

View this post on Instagram

Neće da izadje iz kadra .. Bleer 💕 Za @magazin.ona , uskoro .. #blackmalinois #jugoslavadrašković #jugoslavadraskovic #bozidarkasubarevic #igrasudbinetvserija #igrasudbineserija #dogslife #dogsofserbia

A post shared by Draskovic Jugoslava (@dzupica) on

Zato joj je uloga Đine donela veliku popularnost, ali posle serije Jugoslava je nestala sa malih ekrana i posvetila se privatnom životu.

Ona je uspešna poslovna žena i sa suprugom vodi firmu koja se bavi prikazivačkim i distributerskim poslom u filmskoj industriji. Imaju ćerku Mašu.