UVEK JE IMAO UKUSA! Bivši muž Monike Beluči se oženio 30 GODINA MLAĐOM, odlepićete kada je vidite u venčanici (FOTO)

Vensan Kasel (51), bivši muž Monike Beluči, oženio se 30 godina mlađom manekenkom Tinom Kunakej (21) na intimnoj ceremoniji u Francuskoj. Ova lepotica je baš poput Monike Italijanka, premda vuče nešto egzotičnije korene - ona je poreklom iz afričke države Togo.

instagram.com/vincentcasse

Mlada manekenka, koja je imala samo 19 kada je uplovila u romansu sa sadašnjim suprugom, blistala je u raskošnoj venčanici boje slonovače koja je u prvi plan istakla njene bujne grudi. Odlučila se da toaletu upotpuni visećim dijamantskim naušnicama, a nije preterivala u doterivanju – nosila je minimalno šminke i imala prirodnu frizuru.

Sedokosi šarmer, pak, rešio je da se oženi u bež odelu koje je upotpunio svetloljubičastom košuljom, belim cipelama i tamnim naočarima za sunce.

Čuveni francuski glumac je sa Tinom u vezi od 2016. godine, kada se par upoznao na Ibici, a spojila ih je zajednička strast.

“Bio je to magičan trenutak. Bilo smo na istom mestu u isto vreme. Ne mogu da otkrijem detalje našeg poznanstva, ali ću reći da oboje volimo surfovanje”, otkrila je svojevremno ova lepotica, ističući i da nije imala pojma ko je Vensan kada su se upoznali i da je shvatila da je poznat tek kada su ih tokom izlaska uhvatili paparaco fotografi.


“Odrasla sam na selu. Nismo imali televiziju i nismo išli u bioskop. Kad sam bila dete, moja interesovanja su bila ograničena na školu i fudbal”, objasnila je ona.

Poznati Francuz i Tina žive zajedno u Rio de Žaneiru, a on nikada nije skrivao svoju ljubav sa njom – šta više često je delio zajedničke fotografije na društvenim mrežama, uz romantične izlive ljubavi. Jednom prilikom napisao je da je “božanstveno stvorenje bez kog ne bi mogao da živi”.

OUI!❤️ #24aout2018💍

A post shared by Vincent Cassel (@vincentcassel) on

Podsetimo, Kasel je 14 godina bio u braku sa glumicom Monikom Beluči (53), sa kojom ima kćerke Devu (13)  i Leoni (7). Razveli su se 2013, a razloge nisu komentarisali, ali je u intervjuima nakon rastanka istakao da je nemoguće očekivati od muškarca da bude veran, ako je razdvojen od supruge.