UVEK SU ŠVORC: Tri horoskopska znaka nikako ne umeju sa novcem

Ova 3 znaka se večito žale da nemaju para. Oni su uvek bez dinara u novčaniku, sve otplaćuju na rate i dižu kredite za stvari koje im uglavnom nisu potrebne.

Novčanik
Pixabay.com

Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka jednostavno ne znaju s novcem.

Strelac

Strelcima je bezbrižnost najveća mana. Oni nikada ništa ne planiraju, oni su spontani avanturisti koji dopuštaju situaciji da preuzme kormilo.

Umesto da štede novac, oni ga troše na ”istraživanje sveta”, pa čak ako je to istraživanje okretanje ture u obližnjem kafiću. Strelci se vode devizom da ”živiš samo jednom”, čak i ako to znači da će poslednjih nedelju dana u mesecu biti doslovno bez ijednog dinara.

Vaga

Vagama je najvažnije da se svima dopadnu, čak i ako to znači trošenje novca koji nemaju. Vrlo su lake pri trošenju i lenje pri sastavljanju finansijskog plana, što ih često dovedi do problema. Njih ni to preterano ne opterećuje jer im je, na kraju dana, jedino važno da budu prihvaćene i voljene.

Blizanci

Blizanci su izuzetno ekstrovertne i druželjubive osobe koje najviše novca troše na provod i nepotrebni luksuz. Vole da odaju utisak da su dobrostojeći čak i kada nisu, što ih na kraju meseca dovodi do minusa na računu i gomile dugova.