Dve prelepe Beograđanke, Milena i Marta, bave se problematikom muško-ženskih odnosa današnjice. Kroz priču, analizu i čašicu pića pokušavaju da shvate suprotan pol, da reše zajedničke muke svih žena, ali i da se zabave!

 

Svi imamo ljubavne probleme i svi o tome pričamo, ali vlogerke koje se kriju iza naziva “Uvrnuti šotovi” ih bez blama i stida dele sa ostatkom sveta! Svake nedelje, usred srede, na njihovom Jutjub kanalu možete pogledati novi video, sa novom zanimljivom temom.

Tako su nam, do sada, najbolje drugarice Milena i Marta otkrile zašto su muškarci komplikovani, koja su to pitanja na koje žene mrze da daju odgovore, zašto se često ljute, na šta “padaju”, ali i koje su to najčešće muške laži

Marta i Milena kažu da žele da “jezive” situacije koje su doživele u ljubavnim vezama podele sa ostatkom sveta i pomognu svim devojkama da shvate da – ono što na prvi pogled deluje strašno, zapravo i nije!

One su shvatile da se svim devojkama dešavaju slične stvari, ako ne i iste. I upravo zbog toga ne žele da ćute, već pričaju! I verujte nam, mnogo pričaju. Ali, uopšte nisu dosadne! Naprotiv! Kada jednom pogledate njihov video, nestrpljivo ćete čekati svaku sredu da vidite šta su vam to novo spremili “Uvrnuti šotovi”.

Kako “brojke” na Jutjubu-u rastu iz dana u dan, odlučili smo da ih kontaktiramo i pokušamo da saznamo kako je sve počelo, zašto se zovu “Uvrnuti šotovi”, kakvi su komentari muškaraca na njihove klipove…

 

 • Ko su “Uvrnuti šotovi”?

 

“Uvrnute šotove” predstavljaju Milena, Marta i Marko. Imamo 26 godina, iz Beograda smo i svako radi drugačije poslove, ali nam “Uvrnuti šotovi” predstavljaju beg iz svakodnevne rutine.

 • Kako ste došle na ideju da otvorite Jutjub kanal i da li ste odmah znale da ćete obrađivati teme u vezi sa muško-ženskim odnosima? 

 

Milena je proteklih nekoliko godina provela po “belom svetu”, pa je odlazak na kafu i tračarenje morao biti pretočen u svakodnevna dopisivanja, glasovne poruke i video zapise.

“Nama je snimanje klipova uživanje i ništa nam ne pada teško”

Napokon, kada bismo se posle par meseci videle, pravile bismo zabavne snimke koji bi nas “održavali” do sledećeg viđenja. Jednog dana smo shvatile da bi sve te poruke, kao i snimci, mogli da pomognu mnogim ženama sa istim problemima i uopšte ljudima koji imaju poteškoću da shvate muško-ženske odnose. Tako smo se dogovorile da kada budemo ponovo u istoj državi to MORAMO da sprovedemo u delo. I woala… laughing

 

 • Vaš kanal postoji oko tri meseca, za prilično kratak period ste “sakupile” na hiljade pregleda. Da li ste iznenađene kojom ste brzinom stekle dobar status na Jutjubu imajući u vidu da je konkurencija jaka?

 

Iskreno nismo mnogo razmišljale o tome. Obe se, zaista, vodimo time da radimo i gradimo neku našu priču i da se ne ugledamo na ono što već postoji. Brojke se iz dana u dan povećavaju. Naravno, nas to beskrajno raduje i drago nam je da smo našle neko svoje “mesto pod suncem” u moru informacija koje Youtube pruža. Sve troje smo po prirodi perfekcionisti i uvek težimo ka višem, tako da se nadamo da će nas Youtube dovesti do zvezda!

 

 • Koje su prednosti, a koje mane Jutjub kanala?

 

Prednosti su te što imate platformu i prostor da izgradite svoj glas. Ukoliko pravite sadržaj u koji verujete, stećićete svoju publiku i podršku i to je zaista divno. Sa manama se još nismo susreli.

 • Zbog čega ime “Uvrnuti šotovi” i ko je zadužen za ovaj naziv?

 

Kao i sve što radimo tako je i ovo plod zajedničkog “brainstorminga” i to do te mere da je jedna od nas dve izgovorila “UVRNUTI”, a druga “ŠOTOVI”, verovali ili ne. Zbog čega? To je dobro pitanje… Valjda su nam uvrnutost i alkoholisanje u krvi. Najbolje je da pitate naše roditelje (smeh). Ubiće nas zbog ovoga!

 

 • Ko je vaša publika, da li vas prate i muškarci i kakvi su njihovi komentari?

 

Oni su jedni veeeeliki carevi! laughing Najviše nas gledaju žene, bar mi tako mislimo, ali ima i muškaraca koji se ili beskrajno slažu i smeju zajedno sa nama ili negoduju i NE PRIZNAJU da je nešto što kažemo istina. A, SVI ZNAMO DA JESTE!

 • Da li u Srbiji može da se živi od Jutjuba?

 

Kako da ne, evo mi baš kupujemo bivšu vilu Snup doga. Svi ste pozvani na useljenje (smeh)!

 

 • Kakvi su vaši dalji planovi?

 

Naši planovi su da preživimo ovo leto bez da propustimo da neku sredu izbacimo novu epizodu. Voleli bismo da od “Uvrnutih šotova” napravimo brend kako bismo se dalje kreativno širili u drugim sferama.

 • Ko vas inspiriše i koliko vremena vam je potrebno da napravite jedan video?

 

Ispiraciju svakodnevno pronalazimo u odnosu sa ljudima koji su nam bliski. Svaki  dan bar jedna naša drugarica ima problem ili bar jedan naš drug bude ostavljen, a da mu nije jasno KAKO I ZAŠTO?! Tada se nas dve podrobno bacimo u analizu i eto još jedne teme za šotove. Dakle, kad razradimo temu (što je najduži deo stvaranja), onda odemo u naš mini studio, odnosno Mileninu sobu, upalimo svetla i snimamo.

 

To je najkraći i najzabavniji deo, posle kojeg nastupa Marko! On radi postprodukciju i složićete se – genijalan je! Svaki put se oduševimo kada vidimo gotov proizvod. Kao da prvi put slušamo šta “one dve presimpatične devojke” imaju da kažu. 

 

 • Šta biste poručile mladima koji žele da otvore Jutjub kanal? I da li može svako da bude Jutjuber?

 

Svakako! Ako je nešto sigurno onda je to. Ukoliko imate potrebu da kažete nešto novo ili na nov način, ako stvarate sadržaj u koji verujete, uporni ste i strpljivi – nema greške!

 • Kakvi su komentari vaših najbližih?

 

Nama je najdraže to što nas roditelji od početka podržavaju, iako na startu slika nije bila baš najjasnija i nismo bile sigurne u kom smeru idemo… Međutim, naši roditelji i najbliži prijatelji su bili tu za nas da nas još više “guraju” kada smo se radovale svakom novom prijavljenom korisniku, kao da je stohiljaditi. Zaista, puni su podrške i svaku sredu željno iščekuju zajedno sa nama i vama.

 • Koliko toga vam je, za sada, doneo Jutjub kanal?

 

Doneo nam je mnogo smeha, osećaj pravog prijateljstva, zrela prihvatanja razlika između nas troje i generalno nas je jako zbližio. Pored toga, desi se da nas prepoznaju i priđu, a onda se i mi sami osetimo kao Snup Dog. I zato – hvala vam na tome!

 • I za kraj, koje osobine (prema vašem mišljenju) treba da ima jedan uspešan Jutjuber?

 

Kanal na koji bismo se mi prijavili trebalo bi da bude inovativan, drugačiji, duhovit, da ima plan i program izbacivanja videa i da drži pažnju.

 

P.S. Snup Dog nije sponzorisao ovaj intervju. Živeli! laughing

 

Ukoliko želite, “Uvrnute šotove” možete zapratiti na Facebook-u, Instagram-u i Twitter-u. Naravno, svake srede u podne vas očekuje i novi video na njihovom Youtube kanalu.

Do tada, u nastavku možete pogledati nekoliko zanimljivih odgovora na pitanja koje ste Mileni i Marti postavili baš vi:loading...