Zvezde koje gledamo na filmskim platnima ili na malim ekranima gotovo uvek deluju savršeno – kao da nemaju nikakve poroke ni probleme u životu. Međutim, neke od njih su i više nego kontroverzne…

 

Pre ili kasnije sve se sazna! Za neke zvezde nikad nismo očekivali neke stvari – a ima ih „zanimljivih“: pijanstvo, krađa, pa čak i ubistvo! Otkrićemo vam najmračnije tajne nekih poznatih i garantujemo ti da ćeš neke od sada gledati u drugom svetlu.

Riz Viterspun: Holivudska miljenica može biti i vrlo, hm, nazovimo to – nezgodna. Naime, postoji video u kojem mrtva pijana vređa policajca. Teško je to zamisliti, zar ne?

Kristen Stjuart: Kad je Kristen obeznanila u javnost ljubav prema kolegi glumcu Robertu Patinsonu, to je bila prava ljubavna senzacija. Međutim, sreća nije dugo trajala. Godine 2012. Kristen je završila na naslovnicama mnogih časopisa i portala nakon što je otkrivena njena afera s režiserom Rubertom Sandersom. Obe ljubavi su danas bivše.

 

Dženifer Lorens: Glumica je trenutno jedna od najtraženijih i najomiljenijih holivudskih zvezda. Do 2014. godine važila je za pravu čistunicu – sve dok se (nakon hakerskog napada) nisu pojavile slike gole Dženifer na Internetu.

Bar Rafaeli: Ova prelepa manekenka ne voli da plaća porez. Zbog utaje poreza bila je uhapšena i provela je nekoliko sati u zatvoru. Klasični slučaj od „Good Girl gone bad“.

Šarliz Teron: Teško je poverovati šta je sve sjajna glumica proživela u detinjstvu. Naime, njenog oca ubila je njena majka. To je učinila u samoobrani nakon što je ovaj došao pijan kući i uperio oružje u Šarliz. Bio je to događaj koji će glumicu pratiti celog života.

Ema Roberts: Poznata nećaka Džulije Roberts ne boji se ničega. Čak ni kad je reč o porodičnom nasilju. Jednom se toliko posvađala s dečkom da je ovaj završio s polomljenim i krvavim nosom, a pozvao je u pomoć i policiju. U međuvremenu su se srećno verili. Nadamo se da je to bio jedini slučaj.

Hale Beri: I ova glumica imala je teško detinjstvo. Godinama je morala da posmatra kako otac i majka zlostavljaju njenu sestru. Ni danas glumica ne želi otvoreno da govori o tim događajima.

Ešton Kučer: On ima možda najmračniju tajnu od svih. Pre skoro 17 godina je njegova tadašnja partnerka hladnokrvno ubijena u svom stanu. Ubica je bio njen komšija, ujedno i majstor koji je stalno nešto popravljao kod nje. Iznenadio ju je pod tušem dok se spremala za sastanak sa Eštonom. Ubio ju je nožem. Nakon što je Ešton više puta zvonio, a ona nije otvarala, ugledao je kroz prozor krvave mrlje. Navodno je nazvao policiju tek sledećeg dana, jer je mislio da se radi o crnom vinu. Jedno vreme je i glumac bio osumnjičen za ubistvo. Međutim, pravi počinitelj je uskoro uhapšen i danas sedi u zatvoru.

 

Dženifer Lopez i Paf Dedi: Pevačica i njen tadašnji partner uhapšeni su 1992. godine u jednom noćnom klubu zbog ilegalnog posedovanja oružja. Otkud im oružje i zašto su ga nosili – to nikome nije poznato.

Meg Rajan: Glumica je prevarila svog supruga Denisa Kvejda. I to ne s bilo kim – radilo se o, ni više ni manje, glumcu Raselu Krouu.

 

Paris Hilton: Pa, ne čudi nas da se nekome poput Paris ponekad potkrao poneki „prekršaj“. Od eksplicitnih snimaka seksa, pa do vožnje automobila u drogiranom stanju.

Vinona Rajder: 90-ih godina bila je jedna od najomiljenijih holivudskih glumica. Ali, 2002. godine odednom je o njoj počelo drugačije da se govori. Naime, uhvaćena je u krađi dizajnerske odeće u vrednosti od 1000 dolara. Uhapšena je zbog toga, a navodno je izjavila da novac nije problem, nego da je jednostavno to bilo jače od nje i da je želela da ukrade nešto.

Vudi Alen: Režiser i glumac bio je više od deset godina u braku s glumicom Mijom Farou. Veza je pukla kad je jednog dana glumica pronašla u kući fotografije njihove ćerke – gole! Navodno ju je Vudi zlostavljao. Do danas taj slučaj nije do kraja razjašnjen.loading...