UZBUĐENA ŠTO JE DEO “PINKOVIH ZVEZDICA”: Kija Kockar u crvenoj stolici, a za takmičare ima SJAJNU PORUKU

Peta sezona najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" je po mnogo čemu drugačija od ostalih. U ovoj sezoni gledaćemo najbolje od najboljih, a pored toga, u crvenim stolicama videćemo neka nova lica.

Promo Pink

Naime, u “Pinkovim zvezdicama – All stars”, koje počinju večeras od 22 sata na televiziji Pink, u žiriju ćete gledati Milana Stankovića, Natašu Bekvalac, Gocu Tržan, Leontinu Vukomanović i Kristinu Kiju Kockar.

Kija Kockar, koja je osvojila simpatije publike učešćem u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima, “Zadruzi”, veoma se raduje što je deo ovako velikog projekta.

Promo

– Veoma sam uzbuđena, čast mi je što me je Pink pozvao, čast mi je što sam deo ovog žirija i što sam deo ovog takmičenja, pogotovo što su ovo “Pinkove zvezdice – All Stars” jer su ovo deca koja su i te kako iskusna u svemu ovome i verujem da će biti teško loše reći i bilo kakvu kritiku uputiti – rekla je Kristina.

Ona priznaje da je pratila Pinkove zvezdice i da je dobro upoznata sa konceptom ovog takmičenja.

– Naravno da sam pratila, bilo mi je drago i kada smo bili u “Zadruzi” i kad su nam tamo puštali. Pratila sam više Pinkove zvezdice nego Pinkove zvezde, jedino sam prvu sezonu Zvezda baš pratila i bila deo toga tako da znam kako sve funkcioniše – rekla je Kija.

Kada je reč o njenim kolegama u žiriju, Kristina ima samo reči hvale.

– Mislim da ćemo se svi lepo slagati, ja uvek prihvatam šalu i na svoj račun (smeh). Ja Milana znam od ranije, on je meni stvarno super, a što se tiče Nataše, ona je isto kao i ja nova u svemu ovome, čule smo se, jako mi je drago što je ona tu i mislim da će sve biti super – istakla je ona.

Iako bi kao član žirija trebalo da bude stroga, Kija priznaje da to neće biti, a za talentovane klince imala je kratku poruku:

– Ovo je samo takmičenje, život je pred vama, uživajte, u svakom slučaju imaćete lepe uspomene – zaključila je Kristina.

U prvoj emisiji pete sezone na sceni ćete videti Emu Simonović, Bojanu Radovanović, Teodoru-Taru Stojanović, Leonoru Gaši, Amnu Alajbegović, Irinu Arsenijević, Valentinu Mec, Davida Radosavljevića, Tomu Milovanovića, Veljka Čačića, Pavla Vasiljevića i Sergeja Pajića, zato ne propustite “Pinkove zvezdice – All Stars” večeras od 22 časa na TV Pink!