UZBURKAO JAVNOST: Sloba Radovanović komentarisao hapšenje Raste, pa otkrio ŠOKANTNU STVAR

Pevač Sloba Radanović preksinoć je održao zakazan nastup u jednom prestoničkom kafiću, a ekipa emisije jedne naše poznate televizije je bila tu, da sve isprati.

printcreen

Ljudi vole da dođu na moj nastup, nije ih poremetilo što se pomerilo radno vreme do 11, biće fina žurka, voleo bih da bude do 1 bar, ne mora kasnije, meni bi tako bilo taman. Ne plašim se više, ne možemo da se borimo nečega protiv čega ne možemo da se izborimo sami, bitno je samo da se pridržavamo mera – rekao je Sloba.

View this post on Instagram

🦍

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic) on

Nedavno su njegovi i fanovi njegove bivše supruge pevačice Kristine Kije Kockar čestitali bivšim supružnicima po društvenim mrežama godišnjicu, a Radanović nije bio oduševljen ovim porukama.

Nemam šta da komentarišem, to je prošlost – istakao je Sloba.

View this post on Instagram

#kijakockar #slobaradanovic #kijaboba #kijasloba #ljubav #love #memory

A post shared by Kija&Boba (@_kija_boba_ljubav__) on

Sloba je prokomentarisao i to što je nedavno uhapšen Stefan Đurić Rasta zbog posedovanja narkotika.

View this post on Instagram

LON DON! 🌴☀️ ph by @gladovicnikola SA SETA ZA “GENGE” SA @reljarelja

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on

Video sam, ali nisam upućen kakva je to priča. Svako treba da odgovara za svoje postupke. Čak sam i ja jednom bio uhapšen zbog narkotika, a nisam imao nikakve veze sa tim. Bio sam u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. On je dečko rekao da je to za njegovu upotrebu, ali neću da se mešam u to, to je stvar pravosuđa – istakao je pevač.loading...