UŽIVANJE JE ZAGARANTOVANO: Ne krećite na odmor bez ovih PET STVARI

Svi sa nestrpljenjem iščekuju, kada će spakovati svoje kofere i krenuti na odmor.

Plaža More
Pixabay.com

Pored krema za sunčanje, kupaćih kostima, šešira i naočara, potrebno je da ponesete još nekoliko sitnica, kako bi sebi priuštili pravo zadovoljstvo tokom letnje relaksacije.

S obzirom da u današnje vreme ne možemo zamisliti odmor bez mobilnih telefona, tableta i interneta generalno, možda bi bilo idealno da naučimo sebe kako da uživamo i  ne budemo robovi moderne tehnologije.

Zbog toga, možda je ova godina pravo vrememe da sa sobom ponesete stvari koje će vam priuštiti čist užitak.

Knjige

Tokom godine, uglavnom nemamo vremena za neku dobrou knjigu, ali dok leškarimo na plaži uživajuči u suncu i povetarcu, ispijajuči hladnu limunadu možemo si priuštiti bar jedno dobro štivo. Odmor uz knjigu koja vam prija je svakako nešto što ove godine treba da probate, možda vam se svidi.

Oprema za ronjenje

Ukoliko ne želite da zavirite u veće dubine i uživate u lepotama podvodnog sveta, to možete učiniti i pomoću obične maske i peraja. Oprema za to nije skupa, a može se naći za par hiljada dinara u svim sportskim prodavnicama. Zato obujte peraja, stavite masku i krenite u avanturu koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

Društvene igre

Ove godine ponesite karte, čoveče ne ljuti se ili neku drugu društvenu igru koju volite, a sigurno niste imali vremena da je igrate dugo. Uz zalazak sunca, bilo na terasi ili plaži odograjte neku partiju i učinite odmor sa prijateljima ili porodicom savršenim, a priče sa tog letovanja nezaboravnim.

Udobna obuća

Iako je za većinu idealnim odmorom onaj na kome se sem premeštanja od plaže do restorana ne radi ništa više, mi vam savetujemo da ipak odaberete jedan dan za malo avanture. Svako mesto koje odaberete za ovaj vid opuštanja ima nekih znamenitosti koje bismo trebali posetiti, zato neka se ove godine pored japanki u vašem koferu nađu i udobne patike koje će vam upotpuniti doživljaj sa letovanja.

Dečije igračke za plažu

Ukoliko imate malu decu koja letuju sa vama, obavezno je poneti lopatice, kantice i druge igračke za plažu.
Ako ste se odlučili da ove godine budete na nekoj od prelepih peščanih plaža znajte da će na njima vaši mališani uživati. Naučite ih kako da naprave svoj zamak, podstičite njihovu maštu i uživajte u divnim građevinama koje budu stvarali pred vašim očima. Dok oni budu uživali u igri, vi ćete uživati u ležaljci i pogledu na njih.