UZNEMIRUJUĆI DETALJI PLJAČKE: Severinu lopovi pratili DANIMA, a uradili su i OVO

Policija radi na rešavanju slučaja!

printscreen

Stan Severine Kojić u Zagrebu opljačkan je pre dva dana, o čemu su domaći mediji juče pisali. Provalnici su, kako navode izvori iz Hrvatske, danima pratili pevačicu i čekali da napusti svoj dom, a sumnja se da je njen stan tipovan. Oni su u navodno penthaus upali kada je Kojićka napustila stan i zajedno sa svojim menadžerom Tomicom Petrovićem otišla na sastanak.

Inače, kako su objavili pojedini hrvatski mediji, lopovi, kako bi sakrili tragove, navodno su sprejom isprskali video nadzor na zgradi preko puta pevačicine, dok je kamera na Sevinoj zgradi bila pod čudnim uglom.

Inače, taj ceo kvart je pokriven kamerama, pa se policija uzda u snimke kao pomoć u rasvetljavanju ovog slučaja. Kolika je tačno materijalna šteta i šta su sve od nakita odneli, još uvek nije saopšteno, a Seve je juče ujutru nekoliko sati provela u razgovoru s inspektorima u policijskoj stanici. Kućna pomoćnica, koja je bila u stanu i koju su, prema pisanju hrvatskih medija, pljačkaši navodno vezali, nema povrede, ali je uplašena i ima traumu zbog svega što je preživela. Inače, ona je nova pevačicina spremačica, kod nje radi tek nekoliko meseci.

I hrvatska zvezda potresena je nakon neprijatnosti koju je doživela. Ona se oglasila na dan pljačke, ali nije želela da priča o materijalnoj šteti.

Ovo danas… Razumete da ne mogu ništa da kažem. Neka su svi, pre svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju pre svega sentimentalnu vrednost, ali s tim ću se lakše nositi. Stvari imaju vrednost, ali se mogu nadoknaditi – rekla je Severina za Jutarnji list.

Njen PR je za “Kurir” potvrdio da se svi dobro osećaju.

Hvala Bogu, svi su dobro. Za sve ostalo vas moramo usmeriti na policiju. Hvala na razumevanju – poručio je Davor Grgin, koji je i jedan od pevačicinih najboljih prijatelja.