‘Van Gogh’ dobitnik prestižne MTV nagrade! (VIDEO)

Grupa “Van Gogh” dobitnik je ovogodišne prestižne nagrade “2014 MTV Europe Music Awards” u kategoriji najboljeg regionalnog izvodjača.

Dobijanjem ovog priznanja, “Van Gogh” dalje nastavlja trku za osvajanje još jedne nagrade – “MTV Worlwide Act”, glasanje je u toku a vi možete glasati na OVOM linku.

Ta nagrada će takodje biti dodeljena 9. novembra na ceremoniji u dvorani The Hydro u Glazgovu. Najpopularniji rok bend sa regionalnog prostora “Van Gogh”, je MTV nagradu prvi put osvojio 2007. godine.

– Sedam godina kasnije dolazi još jedna potvrda da je sve bilo vredno rada i truda, odricanja i da zaista taj kurs koji smo odabrali i na kome smo danas, ostaćemo zauvek. Ta čarolija muzike nas vozi sve brže i brže. U godini smo kada imamo siguran sam najbolji album u karijeri izdali smo knjigu u kojoj obnavljamo sećanja i fotografije koje nam znače, podelili smo sa fanovima tako da nam se uklopila još jedna MTV nagrada i nastavak glasanja – kaže Đule.

Hoćete li ići u Glazgov?
– Lepo je otputovati i promeniti klimu na kratko, ali najiskrenije bih voleo da nam MTV tu nagradu dodeli u Beogradu na koncertu, na bini i da to zajedno sa publikom zapamtimo zauvek. Iskreno, ukoliko to propozicije dopuštaju, voleo bih da nam nagrada bude uručena u Beogradu na koncertu i da tu radost podelimo sa publikom na nastupima u čitavom regionu – priznao je frontmen benda Zvonimir Đukić Đule.