VAŽAN JE SVAKI DETALJ: Feng šui pomaže da vratite strast u spavaćoj sobi

U feng šui svetu, tople boje povezane su sa erotskom energijom u svima nama.

spavaca soba
pixabay.com

1. Tople boje.

Crvena, meka plava, roze ili boja breskve – to su boje koje treba da dominiraju u vašem prostoru.

Birajte zabavne i dopadljive dezene. U feng šui svetu, tople boje (crvena posebno) povezane su sa erotskom energijom u svima nama.

Koristite ove boje za nove zavese ili čak nekoliko mirisnih sveća, što je odlično za početak.

2. Mekan, čist krevet.

Ako želite da doživite neverovatna iskustva u krevetu, prema feng šuiju, vaš krevet mora biti čist, mek, udoban i čvrst. Razmišljajte o krevetu kao o praznom platnu i osmislite dizajn koji budi čulnost u vama.

3. Sandalovina i jasmin.

Nabavite isparivač za eterična ulja sa svećom. Meko svetlo će zagrejati sobu i dovoljno je da dodate nekoliko kapi eteričnih ulja poput sandalovine i jasmina koja imaju moć da deblokiraju či energiju i stimulišu telo.  Eksperimentišite sa raznim kombinacijama eteričnih ulja i pronađite ona koja najbolje prijaju vama i vašem partneru.

4. Crvena olovka, srebrna kutija, 49 dana.

Ovaj feng šui ritual je savršen za one koji žele da prizovu seksualnog partnera u svoj život. Zapišite kvalitete koje tražite u vašem krevetu na papiru crvenom olovkom. Postavite taj papir u srebrnoj kutiji i ostavite ga tamo 49 dana. Ova jednostavna ceremonija će pomoći da otvorite svoje srce i doneće vam ljubav u vaš život. Pored toga, glatke, meke linije srebrne kutije na komodi su definitivno lep dekor u vašoj sobi.

5. Slonovi.

U feng šuiju, slonovi predstavljaju uvod u želje vašeg srca. Investirajte u nekoliko simpatičnih statua ili figurica slonova, čak i zabavan uramljeni print može pomoći.

6. Očistite prostor ispod kreveta.

Ispod kreveta je jedno od najpopularnijih mesta za odlaganje stvari – sklanjamo ih iz vidokruga ali i daleko od srca. Nažalost, držanje stvari koje ne koristite ispod kreveta blokira energiju. Ako morate da čuvate stvari ispod kreveta, one treba da budu samo stavke kao što su višak posteljine ili meka zimska odeća.

7. Manji krevet.

Ne kažemo da treba izbegavati francuski ležaj ili bilo šta slično, ali možda se odreknete svog kraljevskog kreveta radi kralja? Što ste bliže svom partnerm, jače su veze i bolje šanse za intimnosti koja će se vremenom povećavati.

8. Ventilatori na plafonu.

Američki manir da iznad glave uvek imaju blagi protok vazduha protivan je istočnjačkom učenju. Po feng šuiju, ventilatori na plafonu agresivno seku energiju u prostoriji i stvaraju stresno okruženje. Ako morate da imate ventilator, stavite ga na jednu stranu prostorije.

9. Smanjite nered.

Čist prostor jednako bistar um. Održati svoj um i srce čistim od suštinskog je značaja za povezivanje sa partnerom u krevetu. Ako imate višak uokvirenih fotografija, zašto ne probate da ih preselite u neku drugu zajedničku prostoriju i a spavaću sobu pretvorite u jednostavno ljubavno gnezdo?

10. Prostor sa obe strane kreveta.

Ovo je još jedan način koji može stvoriti bolji feng šui i uticati na vaš bolji seksualni život. Ako je moguće, pozicionirajte krevet tako da ima dovoljno prostora sa obe strane za svakog partnera. Komforan pristup krevetu omogućava energiji da struji kroz prostor a to je od suštinskog značaja u feng šuiju.