Već tada je bio šmeker! Slavni pevač objavio FOTKU IZ JNA i otkrio jednu svoju NEOSTVARENU ŽELJU (FOTO)

Da se uz njegove pesme i njegov glas, publika oseća ,, kao da leti“, ,, kao na krilima“, dobro je poznato. Nismo znali, da pored muzičkih, zvezdanih visina koje je dotakao, Ivan Milinković, ima neostvarenu želju - da se vine i u nebeske visine.

Privatna arhiva

Pre nekoliko dana, Ivan je na svom Instagram profilu podelio sliku iz vojske, gde je bio na obuci za vožnju (vozač auto jedinica).

– Da, slika datira iz 1981.godine. Nastala je u Kičevu u Makedoniji gde sam bio u vojsci. Uvek sam voleo vožnju, kako “drumsku” ,tako i “nebesku”. Neostvarena želja, iz tog perioda pa i danas, je ta da sam želeo da budem pilot. Nisam se na vreme prijavio te godine, a onda Vas život usmeri u drugom smeru i neke želje ostanu neostvarene – dodao je Milinković.

Promo

Postoji jedna anegdota iz 1994. godine kada sam na letu za Kipar, sreo druga koji je bio kopilot na tom letu. Dozvolili su mi da uđem u pilotsku kabinu i taj sjajan osećaj mogu spoznati samo zaljubljenici u vazduhoplovstvo.

– Kapetan leta mi je tom prilikom rekao: “Ti ćeš Ivane, leteti pesmom i zahvaljujući pevanju bićeš kapetan pesme” – dodao je Ivan u izjavi za medije.

Ivanu ostaje žal za pilotažom, a nama sreća, što je ipak izabrao da nas na krilima pesme nosi kroz život.