VEČERAS JE POMRAČENJE MESECA U VAGI: Odgovorite sebi na ovih pet pitanja i gledajte kako vam se snovi ostvaruju

Mesec
Pixabay.com

Pomračenje Meseca u Vagi koje nas čeka 23. marta doneće potpunu eklipsu u Vagi, što će znatno uticati na vaša osećanja i planove. Tog dana bi trebalo da se oslobodite svih negativnih misli i osećanja, a to ćete uspeti ako sebi postavite sledećih pet pitanja.

 

Ako uspete da se rešite negativne energije za vreme pomračenja Meseca, privući ćete pozitivnu energiju i veću mogućnost da se vaši planovi i snovi ostvare. Ovaj period je pogodan za praštanje, ljubav i pročišćenje, pa se potrudite da živite u skladu sa tim. Napravite listu ljudi kojima treba da oprostite i oprostite im, kao i listu onoga što vas čini srećnim i onoga za šta ste zahvalni.

Međutim, kako bi se oslobodili negativne energije i krenuli dalje ka ostvarenju svojih ciljeva, bez loših emocija koje vas ometaju, pokušajte da za vreme pomračenja Meseca postavite sebi sledećih 5 pitanja:

Da li sam previše opterećen svojim izgledom i načinom na koji me drugi vide?
Da li previše brinem o drugima i zbog toga zapostavljam svoje potrebe?
Da li sam do sada bio suviše naivan i dozvoljavao da drugi utiču na mene i moje odluke?
Da li sam živeo svoj život kroz nekog drugog?
Da li sam proveo dovoljno vremena ulepšavajući svoj život?

Poruka koje vam Mesec za vreme pomračenja šalje jeste da se maksimalno posvetite svom životu i da se podsetite lepote življenja. Ono što vas čini srećnim i pokreće stavite na listu prioriteta, dok sve negativno odbacite i čekajte da stvari počnu da se odvijaju pozitivnim tokom.