Radije biraju samački život nego sreću u ljubavi.

 

Postoje određeni horoskopski znakovi koji uopšte ne razmišljaju o ljubavi i ne pada im na pamet da uđu u vezu jer jednostavno uživaju u samoći.

 
Ovo su 4 horoskopska znaka koji vole da budu sami.

Rak

Rakovi obožavaju aktivnosti kod kuće. Nemojte se iznenaditi ako pripadnik ovog znaka gleda filmove, čita ili sprema omiljena jela petkom uveče. S obzirom na to da oni ne žele da budu okruženi strancima, izbegavaju mesta sa mnogo buke. Rak voli da provodi svoje slobodno vreme sam u udobnosti svog doma, a ne u društvu sa prijateljima.

Devica

Device ne vole da budu u centru pažnje, jer su veoma stidljive. Druženja sa ljudima ih iscrpljuje, pa više vole da nadoknade energiju radeći na svom sledećem projektu. Često vikendom ostaju kod kuće i bave se poslom.

Jarac

Jarac tokom celog života pokušava da postigne ravnotežu između druženja i samovanja. Ali, najradije Jarac bira da bude sam. Druženje sa ljudima izaziva stres kod Jarčeva zbog čega žele da posvete vreme slušanju omiljene muzike ili jogi i čuvanju svoje energije.

Riba

Ribe vole da sede kod kuće i čitaju ili spavaju. Njima ne treba društvo i ne plaše se da provode vikende same u upoznavanju grada. One ne žele da budu stalno okružene drugim ljudima, jer vreme koje provode same sa sobom zaista puni njihove baterije.